Asayiş

Komşusunun baltalı saldırısına uğrayan polisin eşi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'da tartıştığı komşusunun baltalı saldırısına uğrayan polis memurunun eşi, görüngü haset yaşanmış olan kaygı mahmul anları anlattı. Yeni ev arayışına geçtiklerini tamlayan Dilek Girgin, "Yaşananların bütünü 3 ve 9 yaşlarında dü pare çocuğumun gözü uğrun

Komşusunun baltalı saldırısına uğrayan polisin eşi dehşet anlarını anlattı
26-04-2022 16:22

Olay, 24 Nisan Pazar haset Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi Şifa Sokak'ta mevcut apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın döşeme katında oturan polis memuru M.A.G., bahçede mevcut banklarda kavga yapıldığı sebebi öne sürülerek komşuları A.A. ile hâlâ önceki ağız dalaşı yaşadı.

Tarafların 24 Nisan'da yine bahçede karşılaşması sonucunda yanında el hâlâ ağız dalaşı çıktı. M.A.G.'ye küfürler yağdıran A.A., hâlâ sonraları elindeki baltayla saldırdı. Dengesini kaybederek yere sakıt M.A.G., baltayla bacağından yaralandı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırılırken, A.A. ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin arkası sıra adliyeye gönderme edilen A.A., adli arama üzere başıboş bırakıldı.

"Eşime ağza alınmayacak sövme etti"

Çocuklarının gözü uğrunda yaşadıkları korkuyu özetleyen dertli polisin eşi Dilek Girgin, "Karşı yan elhak hâlâ öncesinde baş döndürücü girintisiz çıkıntısız yanında nedenden çevre husumetli olduğumuz komşumuz. Daha öncesinde bahçede mevcut banklardan çevre ağız dalaşı yaşanmıştı. Banklar bizim döşek odamızın uğrunda duruyordu. Sesten erinçsiz olduğumuzu söyledik ancak bahçede bankları kullanmayı sürdürmek istediler. Bu nedenden aramızda düşmanlık vardı. Olay haset eşim ve dü çocuğumla baş başa hafta sonu gezmesi düşüncesince dışarıya çıktık, yanımızda yukarı komşumuz, eşi ve 3 yaşındaki evladı da vardı. Bahçenin kapısını açtığımız devir vakası oluşturan A.A. ile eşim karşılaştı. Olay anını baş döndürücü hatırlayamıyorum o an yaşadığım hayret ve travmadan çevre yanında bölümü silindi hafızamdan. A.A. orada ağza alınmayacak yanında sövme ile eşime hitapta bulunarak vakası başlattı. Sonrasında özlük aracının bagajında mevcut balta ile eşime akıllıca koşarak yöneldi" dedi.

"Olaylar 3 ve 9 yaşlarında dü parça çocuğumun gözü uğrunda yaşandı"

Olay hasebiyle psikolojisinin negatif yönde etkilendiğini kail Girgin, şu ifadeleri kullandı:
"Şahıs eşime saldırdıktan sonraları yapım işçileri, inşaatın malikleri ve ego avrat halimle çelim bela araya girerek, vakası ayırmaya çalıştık. Ama erinç yan baltayı bırakmayıp sonsuz öldürmekle gözdağı etti. Yaşananların bütünü 3 ve 9 yaşlarında dü parça çocuğumun gözü uğrunda yaşandı. Benim sesim bağırmaktan, ağlamaktan tutuk durumda. Psikolojik yerine ailece ağız ağıza kötü durumdayız. Birbirimizle haberleşme kurmakta zorlanır olduk. Bu ferdin yanında geceleyin gözaltında kaldıktan sonraları başıboş kaldığını öğrendik ve o bizi ağız ağıza yıktı. Öldürebileceği yanında aletle eşime saldırıyor ve bunu çevremizdeki dört başı mamur eşhas gördü, tanık oldu. Kanıtlarımız, videolarımız bulunmasına karşın başıboş bırakılması bizi yanında güzel etkiledi ve hâlâ baş döndürücü yıprattı. Biz sesimizin duyulmasını istiyoruz, bunun düşüncesince ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz. Bu ferdin dışarıda başıboş gezmesi beni düzenlilik açısından da baş döndürücü huzursuz ediyor. Tekrar yapmayacağını nereden bilebilirim. Eşimi ve çocuklarımı yanında yerde yegâne başına sıkıştırmayacağını nereden bilebilirim"

"Yeni ev arayışındayız"

Yeni ev arayışında olduklarını aktaran Girgin, "Bu vakası canlı çocuklarım da tedirgin. Ben bundan hakeza eşime, çocuklarıma yahut bana da dokunca doğacak psikolojisiyle yaşar oldum, yolda yegâne başıma yürüyemez bir duruma geldim. Bu nedenden çevre hâlâ da sıkıntı yaşamamak düşüncesince acemi ev arayışına başladık. Kendimize ilgili yanında evimiz mevcut yalnız şu an tığ kendimize ilgili evimizden genişlemek durumunda kaldık. Yeni yanında ev arayışındayız" biçiminde konuştu.

Burak Can Tokyürek - Orkun Kaya
 

İLGİLİ HABER
Polis komşusuna baltayla ahacık hakeza saldırdı Polis komşusuna baltayla ahacık hakeza saldırdı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?