Gündem

Kızıl geyiklerin muhteşem görüntüsü belgeseli aratmadı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü ekipleri kabilinden çandır hayvanları düşüncesince ağızotu emek vermesi yapıldı. Çivril ilçesi sınırları içre mevcut Akdağ Dağda barınan al geyikler, bırakılan yemleri aşındırmak düşüncesince ulaş?

Kızıl geyiklerin muhteşem görüntüsü belgeseli aratmadı
08-01-2022 12:53

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü ekipleri kabilinden güzeşte hafta çarpıcı bulunan kar yağışının peşi sıra doğaya oyun bırakıldı. Çivril İlçesine sınırları zarfında mevcut 500'e DOĞRU komünist geyik, yılkı atları ve gayrı ıssız hayvanların yaşamış bulunduğu 2 bin 446 rakımlı Akdağ Dağı'nda güneş boyu ağızotu emek vermesi yapıldı. Akdağ ıssız yaşamı ihya sektörü ile Çakıroluk mevkiinde takımlar kabilinden doğaya toplanmış bin 350 kilo buğday, algı kırması ve yonca bırakıldı. Koruma altındaki Akdağ Dağı'nda takımlar kabilinden hâlâ geçmiş gümrüksüz avcıları yakalamak ve ormanın korunması düşüncesince kurulan fotoğraf kapanlara doğaya bırakılan yemleri kemirmek düşüncesince mevrut komünist geyiklerin görüntüleri de yük edildi.

Belgeseli aratmayan görüntülerde komünist geyiklerin dağın ayrımlı bölgelerinden gelmiş olarak bırakılan yemleri yemeleri uran saniye yük dibine alındı. Kar yağışı ile beraberce ilgisiz havalanın çarpıcı bulunduğu alanlarda ağızotu çalışmasında nice takım fariza aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?