Asayiş

Kazada yaralanan polis memurlarının hastanedeki tedavileri sürüyor

Afyonkarahisar'da servis ara bulucu ile gidiş geliş polislerini haiz polis otosunun çarpıştığı kazada yaralanan 2 polis memurunun kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin bitmeme etmiş olduğu belirtildi.

Kazada yaralanan polis memurlarının hastanedeki tedavileri sürüyor
23-11-2021 10:49

Kaza, esbak şehir merkezi Yeşilhisar Mahallesi Eski Çevik Kuvvet Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şükrü Dikilitaş (58) idaresindeki 03 S 0030 plakalı hususi edep bilimi bilimi sınıfı öğrencileri haiz servis uzlaştırıcı kavşakta hâlâ belirlenemeyen nedenden dolayı çevre sürücüsünün adı hâlâ belirlenemeye 03 A 5426 plakalı gidiş geliş polislerini haiz takım otosu ile çarpıştı.

Çarpışmanın tesiri ile savrulan polis uzlaştırıcı ölçülü refüje çıkarak durabildi. Kazanın arkası sıra alana aşırı sayıda polis, 112 Acil servis ve AFAD kadrosu atıf edildi. Kazada çoban Dikilitaş ile baş başa Semiha Akseki (47), polis memurları Y.O.D., ve M.Y., ile baş başa yaşları 9 ile 12 ortada mütebeddil hususi edep bilimi bilimi sınıfı talebesi bulunan 6 bebek yaralandı. Kazada yaralanarak anahtar içinde sıkışan polis memurlarından birisi görüngü adına mevrut AFAD ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. Yaralılar arkası sıra görüngü durumunda gözleyen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ilkin peyda etmek kadar darülfünun ve hususi hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgilendiren anket bitmeme ediyor

Hastanedeki tedavilerin bitmeme fail polis memurlarından Y.O.D.'nin baş travması geçirdiği, gayrı polis memurunun ise M.Y.'nin ise vücudunun ayrışık yerlerinden yaralandığı kaydedildi. İki polis memurunun da durumlarının dobra bulunduğu ve müşterek müddet şimdi hastanede kalacakları öğrenildi.
Öte yandan, kazayla ilgilendiren rastgele müşterek gözaltının bulunmadığı fakat soruşturmanın aşırı cepheli kendisine bitmeme etmiş bulunduğu bildirildi.

Gökten Ceylan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?