Asayiş

Kayseri'de yangın paniği: 10 dükkan ve 3 tır küle döndü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki nakliyeciler sitesinde çıkan yangında 10 dükkan ve 3 tır küle döndü.

Kayseri'de yangın paniği: 10 dükkan ve 3 tır küle döndü
19-02-2022 07:54

Edinilen bilgiye göre, ilçeye ilişkin Anbar Mahallesi'nde mevcut nakliyeciler sitesinde ortak dükkanda hâlâ belirlenemeyen ortak nedenden çevre yangın çıktı. Yangın çelimsiz müddette büyürken dükkanın bitişiğinde mevcut 9 ayrımlı dükkana ve 3 tıra da sıçradı.

İhbar için alana baş döndürücü sayıda itfaiye aracı aracı ve kolluk kadrosu irsal edildi. Polis ekipleri yakınlarda asayiş önlemi alırken, itfaiye aracı aracı ekipleri de yangına karışma etti. Çıkan yangın, itfaiye aracı aracı ekiplerinin dip emek vermesi kararı arama dibine alınırken, soğutma emek vermesi başlatıldı.

Dükkanların malikleri de siteye gelerek, ekiplerin çalışmasını izlem etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan, "Dükkanlar final kural ve saclarla birbirinden ayrılmış. Dükkanların paralelinde ise tırlar var. Tırların dorselerinde materyal bulunan mevcut sıfır var. Ekiplerimiz dip ortak biçimde çalışıyor. Yangını ağız ağıza arama dibine aldık ancak kimi yerlerde bölümsel yanmalar bitmeme ediyor" ifadelerini kullandı.

Yangınla ilgilendiren sormaca başlatıldı.

Ali Göç - Eren Kan
 

İLGİLİ HABER
Kastamonuda yangında 1 ev küle döndü Kastamonu’da yangında 1 ev küle döndü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?