Asayiş

Kayseri'de otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde otomobilin çarptığı bisiklet kişi hayatını kaybederken, şahsın bisikletinde taşımış olduğu ve kazanın arkası sıra etrafa yayılan erzakları görenlerin yüreğini burktu.

Kayseri'de otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti
20-10-2021 08:13

Edinilen bilgiye göre, ilçede mevcut Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üstünde meydana mevrut kazada, M.A.K. yönetimindeki 06 KA 9746 plakalı otomobil, bisikletle yoldan revan Süleymen Şen'e (35) çarptı. Kazada Süleyman neşeli ağırbaşlı yaralanırken, suç duyurusu karşı alana esenlik ve manşet ekipleri gönderme edildi. Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yolda düzenlilik önlemi alırken, esenlik ekipleri de bitirdikleri önceki müdahalede Süleyman Şen'in öldüğünü belirledi. Talihsiz insanın cenazesi, meydana getirilen incelemenin arkası sıra sayrılarevi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.A.K. manşet ekipleri çeşidinden gözaltına alındı. Araç ve bisiklette çeken ile kaldırıldı.
Kazayla ait sormaca başlatıldı.

Yola saçılan erzaklar yürekleri burktu

Ayrıca, kazanın arkası sıra hayatını kaybeden Süleyman Şen'in bisikletinde taşımış olduğu erzaklar da çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Dağılan erzakları görenler de üzüntüye boğuldu.

Ali Göç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?