Asayiş

Kayınbaba sokakta damadını bıçakladı

Diyarbakır'da iddiaya mucibince müşterek şahıs, damadını ve damadının yeğenini sokakta bıçakladı. Yaralanan damadın ailesi, sopalarla evlatlarını bıçaklayan kayınbabanın evini basmaya çalışınca bu defa kurşunların gayesi oldu. O anlamış olur saniye saniye kameralara yans

Kayınbaba sokakta damadını bıçakladı
21-07-2022 10:05

Olay, biçim Bağlar ilçesinde evvel tün vakit 03.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, birlikte kişi aralarında hasımlık bulunan damadını ve damadının yeğenini sokak ortasında tartışarak bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar, vaziyeti 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay adına mevrut afiyet ekipleri, yaralıları önceki müdahalelerini yaptıktan sonraları hastaneye irsal ederek otama dibine aldı.

İddiaya gereğince atalık ile damadı ortada yaşanmış bulunan vaka hakkında bu yol damadın ailesi, kayınbabanın evini taş ve sopalarla bastı. Gece saatlerinde yaşanmış bulunan baskında kayınbabanın ailesi, evden damadın ailesine mermi yağdırdı. Damadın yakınları vasıtaların arkasına saklanarak kurşunlardan kurtulurken, bulut meşbu anlamış olur çevredekilerin el telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgilendiren asayiş güçleri açık dirayetli tetkik başlattı.

Murat Başal
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?