Asayiş

Karaman'da elma işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 20 yaralı

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde elma işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi kararı meydana mevrut gidiş geliş kazasında ecnebi tabiiyetli 1 isim yaşamını kaybetti, 20 isim yaralandı.

Karaman'da elma işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 20 yaralı
26-09-2021 13:34

Kaza, vakit 07.45 sıralarında Ayrancı ilçesine ilişkin Ambar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.B. idaresindeki 42 ABZ 093 plakalı elma işçilerini taşıyan servis minibüsü, bostan önünde giderken sürücünün yönelteç hakimiyetini kaybetmesi kararı devrildi.

Kaza suç duyurusu için fenomen hesabına aşırı sayıda cankurtaran ve jandarma kadrosu atıf edildi. Sağlık görevlilerinin icra ettiği kontrollerde işçilerden ecnebi tabiiyetli Casım El Sice (60) fenomen durumunda yaşamını kaybederken, 20 işçi yaralandı. Yaralılardan 8'i Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine, gayrı yaralılar ise Ayrancı Entegre Hastanesi ile Konya'nın Ereğli Devlet Hastanesine atıf edildi.

Tedavi dibine tahsil edilen yaralıların keyif durumlarının dobra bulunduğu öğrenildi. Olay durumunda meydana getirilen araştırmaların peşi sıra yaşamını kaybeden işçinin ölü bedeni ise ölü açımı edilmek kadar hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ait anket başlatıldı.

Mehmet Dağlı - Cihan Karakış
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?