Asayiş

Karaköy Yeraltı Çarşısı’nda Türk bayrağına saldıranlara esnaftan dayak

Beyoğlu'nda mevcut Karaköy Yeraltı Çarşısı'nda Türk bayrağına saldıranlara esnaf dayak attı. Olay hatırat kameralara yansıdı.

Karaköy Yeraltı Çarşısı’nda Türk bayrağına saldıranlara esnaftan dayak
12-12-2021 14:49

Beyoğlu'nda mevcut Karaköy Yeraltı Çarşısı'nda geçtiğimiz 2 gündüz süresince Türk bayrağına saldırıya esnaf umursamaz kalmadı. Edinilen bilgilere göre, Cuma haset 8 yabanlık kol şeklinde mevrut kimliği belgisiz kişiler Türk Bayrağına saldırarak kaçtı. Ardından esbak 1 isim elan gelmiş olarak baştan bayrağa dahil girişiminde bulundu. Bunu gören oradaki esnaf bu kez kimliği belgisiz şahsı yakalayarak dövdü. Yediği dayağın peşi sıra kaçan şahsın kaçarken ‘Türk bayrağını seviyorum' söylediği öğrenildi. Saldırı anları ise düzenlilik kamerası çeşidinden saniye saniye kaydedildi.

“Türk bayrağına dahil olduğu için ötürü vatanımızı destek olmak düşüncesince mücadelemizi verdik”

Olayı özetleyen İlyas Şahin, “Biz burada düzenlilik görevlisiyiz. Gece bekçiliği yapıyoruz. Monitörlerden izlem ettiğimize uyarınca geri yandan birlikte isim bayrağa asıldı kırdı. Biz de buradan koştuk. Elinden aldık. Türk bayrağına dahil olduğu için ötürü dedelerimiz nite bizlere bu bayrağı kanlarıyla, canlarıyla budala ettilerse kılıç de doğacak torunlarımıza bire birlikte biçimde vatanımızı destek olmak düşüncesince mücadelemizi verdik. Birkaç pare de vurduk gönderdik. En akıbet da dayağı yedikten sonradan ‘ben bayrağı seviyorum' niteleyerek acıyla bu arada kıvranarak kaçtı" niteleyerek konuştu.

Alper Suat Tutaşı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?