Asayiş

Kapı komşularının park kavgası kanlı bitti: 1 kişi silahla yaralandı

Eskişehir'de türlü sebeplerle aralarında yüklülük bulunan bap komşusu dü esnaf ortada çıkan dövüşte 1 kişi silahla yaralandı.

Kapı komşularının park kavgası kanlı bitti: 1 kişi silahla yaralandı
13-12-2021 16:55

Edinilen bilgilere göre, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde bap komşusu bulunan dü esnaf ortada müşterek süredir bitmeme fail gerilim kavgaya dönüştü. Bugün evvel ilkin bap önüne izmarit atma nedeni ile çıkan tartışma, dükkânın önüne anahtar park edilmesiyle müşterek güzel hararetlendi.

İnşaat ve gayrimenkul dükkânının önüne minibüs park edilen işletmeci sinirlenerek anahtar isticar firmasının işletmeciliğini karşıcı E.A. ve B.A. ile tartıştı. Tartışma sırasında minibüsün camına vurarak çatlamasına hastalık bulunan şahıs, anahtar isticar firmasının sahipleriyle kavga etmeye başladı.

Çıkan çatışma sonrası gayrimenkul ve yapım işletmecisinin oğlu Y.N. silahına davrandı ve babasının tartıştığı bireylere akıllıcasına biberli etti. Araç isticar şirketini işleten E.A. ve B.A. kardeşlere akıllıcasına edilen biberli kararı 1 kişi yaralandı.
Sol bacağından vurulan ve görüngü hesabına mevrut 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen E.A.'nın dirimlik tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Dükkânda oturup polisin gelmesini bekledi

Kapı komşusuna biberli ederek yaralanmasına faktör bulunan Y.N. ise olayın arkası sıra tek müşterek bilinçlilik olgunlaşmamış kadar dükkânına geçti. Kullandığı silahla baş başa dükkanda polislerin gelmesini gözleyen Y.N., işlemleri edilmek kıl payı emniyete götürüldü.

Ali Furkan Çetiner
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?