Asayiş

Kaldırımda bulunan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

Afyonkarahisar'da defa ortasında unutulan valiz polisi alarma geçirdi. Polis ekiplerinin fünye ile patlattığı valiz yersiz çıkarken, manşet ortak yandan şüpheli valizle, ortak yandan fünye ile patlatma sırasında kimsenin dokunca görmemesi düşüncesince birleşen düşkün kalabalı

Kaldırımda bulunan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı
01-10-2021 18:05

Olay, Dumlupınar Mahallesi 2. Dumlupınar Caddesi üstünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kaldırımda yersiz ortak valiz bulunduğunu gören yoldan geçenler vaziyeti polise bildirdi. İhbar hesabına alana mevrut takımlar valizin üstünde ortak müddet tetkik yaptıktan sonraları asayiş şeritleri ile caddeyi taşıt ve piyade trafiğine kapattı. Ardından fenomen adına bomba imha uzmanları çağrıldı.

Bölgeye mevrut hususi temiz bomba imha uzmanları çantayı fünye ile patlattı. Patlamanın arkası sıra meydana getirilen araştırmada valizin yersiz bulunduğu ortaya çıkarken herhangi ortak kes şen ortak soluk aldı. İncelemelerin arkası sıra ana yol tekrara ulaşıma açıldı.

Polis kalabalığın dağılması düşüncesince gerisi peşine anonslar yaptı

Olay sırasında âşıklı neşeli fenomen yerinden toplanıp valiz ve polisin çalışmalarını cep telefonları ile tefriş etmek içinse adeta ortak birleriyle yarışmaları dikkatlerden kaçmadı. Polis patlatma sırasında kimsenin dokunca görmemesi düşüncesince birleşen kalabalığı dağılmaları dair derinlemesine müddet anonslarla uyardı.

Öte yandan, fünye bağlanan ve patlatılmaya hazırlanmakta olan şüpheli valizin çabucak birlikte beliren çıkmaz köpeklerini de manşet dokunca görmemeleri düşüncesince kovalayarak uzaklaştırdı. Olayın arkası sıra manşet kabilinden çantayı kimin kaldırıma koyduğunun belirlenmesi düşüncesince tetkik başlatıldı.

Hayati Kanat

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?