Asayiş

Kafeye ateş eden saldırganı bekçiler etkisiz hale getirdi

İzmir'in Buca ilçesinde, pompalı tüfekle kafeye ateş eden saldırgan Çarşı ve Mahalle Bekçileri kabilinden vurularak etkisiz hale getirildi.

Kafeye ateş eden saldırganı bekçiler etkisiz hale getirdi
06-10-2021 08:08

Olay, vakit 01.30 sıralarında Kuruçeşme Mahallesi 205 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, N.D. (43) pompalı tüfekle husumetli yer aldığı insanların içinde bulunmuş yer aldığı kafeye ateş açtı. Kafe içinde mevcut insanoğlu panikle çıkarlarını yere atarken, bu esnada karakol vazifesini yürütme fail ve tabanca seslerini duyan bekçiler çabucak görüngü adına geldi. Çarşı ve Mahalle Bekçileri N.D'nin elindeki silahını bırakmasını istedi.

Bunun karşın ateş etmeye bitmeme fail N.D. bekçiler çeşidinden vurularak etkisiz hale getirildi. N.D. kanlar içinde yere yığılırken, durumun bildirilmesi için adrese baş döndürücü sayıda manşet gönderme edildi. İhbar için mevrut 112 Acil Sağlık ekiplerince ise ambulansa tahsil edilen N.D. Buca Seyfi Demirsoy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. N.D'nin hastanede tedavisi sürerken, vakayla ilgilendiren serbest kabiliyetli sormaca başlatıldı.
Öte yandan, iş yerinin camında ve kapısında sadme fail saçmalar zımnında maddesel hasar meydana gelirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de adreste araştırmalarda bulundu.

Mustafa İç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?