Gündem

Kadir inanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama fail Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, “Şuanda felçten gır edemeyiz” dedi.

Kadir inanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı
21-11-2021 12:55

Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderme edilmişti. Hastanenin derin bakımında arama dibine tahsil edilen İnanır'ın akıl damarında pıhtı atması kararı rahatsızlandığı kaydedilmişti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan ve Kadir İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan açıklamalarda bulundu. Rektör Kutluhan İnanır'ın selamünkavlen riskinden lakırtı edemeyeceklerini belirterek, “Dün 17.00 yöresinde iri sanatçımız Kadir İnanır hastanemiz acele servisine gelmiştir. Hızlı birlikte halde mukteza tetikleri mamul ve akıl doğa rahatsızlığı ön tanısıyla servise alınarak yatağa yatırılmıştır. Kendisi cemaziyelevvel tün ezanı şahsen ziyaretimde bilinci açık koopere olup DOĞRU izlem yapılmak neredeyse namına de deklare ve şuan da takibimiz bitmeme etmektedir. Bu akıl doğa rahatsızlığı seyri açısından ferah ve hasar vermeden atlatılabildiği kabil hâlâ ağırbaşlı neticeler doğurabileceğinden biraz gündüz hâlâ DOĞRU takip edeni gerekmektedir. Gerekli önlemleri almış ve tedavisine başlanılmıştır. Hastamız şuanda koopere. Herkese selamı mevcut ve saygılar sunuyor” dedi.

“Tıbben sevki biraz gündüz sonraları olabilir”

İnanır'ın sevki hakkında bilgelik sağlayan Kutluhan, “Beyin doğa rahatsızlığı bulunduğu düşüncesince hastanemiz hepsi mukteza eşyalara ve doktorlara sahiptir. Ayrıca hakeza hallerde hastanın yolculuk etmesi uçakla da olsa sıkkın olabileceğinden bu riske girmemek gerekir. Tıbben sevki biraz gündüz sonraları olabilir. Şuanda felçten lakırtı edemeyiz. Hastamızda hakeza birlikte durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişesiyle DOĞRU izlem ve otama ediyoruz” niteleyerek konuştu.

“Kadir İnanır ile 3 sene öncede benzeşim birlikte durum yaşanmıştı”

İnanır'ın doktoru Çağdaş Erdoğan ise, Kadir İnanır'ın 3 sene ilk de benzeşim birlikte durum yaşadığını belirterek, "Yine birlikte akıl doğa tıkanıklığından şek ederek izlem ediyoruz. Hocamızın söylediği kabil biraz gündüz geçmeden, dört dörtlük birlikte son almadan birlikte bilinçlilik bildirmek muhtemel değil. Özellikle kendisinin tatil etmesi ve kendisini izlem eylemek amacıyla servisimiz bitmeme ediyor” dedi.

Eren Elyesa Polat - Atilla Özer
 

İLGİLİ HABER
Muğlada anide rahatsızlanan Kadir İnanır Denizliye gönderme edildi Muğla'da anide rahatsızlanan Kadir İnanır Denizli’ye gönderme edildi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?