Asayiş

Kadıköy’ün ‘ölüm sokağı’ tehlike saçıyor

Kadıköy'de çıkmaz içinde ilerleyiş şeklinde bulunan motor sürücüsü, aralık sokaktan çıkan makine ile çarpışarak yola savruldu. Aynı noktada yüz kere benzeri kazaların meydana geldiğini tamlayan yurttaşlar ise bir hale aksülamel gösterdi. Mahalle esnafının ‘ölüm sokağ?

Kadıköy’ün ‘ölüm sokağı’ tehlike saçıyor
08-10-2021 09:44

Kaza, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de vakit 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaküzerinde ilerleyiş şeklinde bulunan motor sürücüsü o esnada aralık sokaktan çıkan araba ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motor sürücüsü yola savruldu.

Genç motorcunun yardımına çevredekiler koştu. Vücudunda kırıklar bulunduğu tamlanan motor sürücüsünün afiyet durumunun ise güzel bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, kazanın meydana geldiği dü çıkmaz kesişiminde ise baş döndürücü sayıda kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisine minval açtı. Yaşanan ilçe anları ise asayiş kamerasına yansıdı.

“Bu el arkadaşımızın başına geldi”

Yaşanan kazalara bağlı mütekellim mekân esnafından Serkan Gür, “Buralarda iş noktayı çoğunlukta bulunduğu düşüncesince taşıt trafiği ortak tomar oluyor. Sürücülerde minval selp telaşına giriyor. Son kazada motor sürücüsü arkadaşımızın başına geldi. tedbir almak, titiz edinmek yayımcı ki ehemmiyetli fakat buraya ortak kasis veya uyarma tabelası yapılması da bu kazaların önüne geçebilir” diyerek konuştu.

“Sürekli ilçe oluyor”

Süreklerin kendisine bire ortak noktada kazaların bulunduğunu tamlayan vatandaşlardan Ersin Kılıç, “İki çıkmaz kesişiminde emsal mevrut sürücüler birbirini gıyaben yola giriyorlar. Yolda kabarıklık veya kasis bulunmadığı düşüncesince çabucak aşama kaydediyor ve o görme engelli noktada kazaya karışıyorlar. Burada daima ilçe oluyor. Motosiklet ilçesinden hâlâ geçmiş dü araba çarpıştı. Geçtiğimiz aylarda da ortak taşıt ve motosikletin karıştığı ortak ilçe hâlâ alan gelmişti” dedi.

Abdul Samet Kaya - Cüneyt Sevindik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?