Asayiş

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı

Kadıköy'de birlikte balıkçı dükkânına mevrut meşkûk şahıslar, tezgâhta duran balıkları şalvarlarına doldurarak çaldı. Çaldıkları bin lira balıkla kayıplara müdahil şüphelilerin arakçılık hatıra ise asayiş kamerasına yansıdı.

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı
17-03-2022 10:48
Olay, geçtiğimiz Pazar haset Kadıköy'de mevcut birlikte balıkçı dükkânında sabahleyin saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, dükkânı açan personelin tezgâh peşinde olmasını punt bilici 3 şüpheli, tezgâha yaklaştı. Şüphelilerin 2'si çevreyi gözetlerken, öteki şahıs ise tezgâhta duran balıkları şalvarına doldurdu. Kısa müddette bin teklik balık araklayan şüpheliler çabucak fenomen yerinden uzaklaştı. Yaşanan arakçılık hatıra ise iş namına ilişik düzenlilik kamerasına yansıdı.

“Balıkların kılçığı boğazlarına batsın”

Hırsızlık vakasına bağlı mütekellim pres mensubu Ersel Ulusoy, “Sanırım 6 isim geliyorlar. Birisi tezgâha yaklaşırken ötekiler çevreyi arama ediyor. Bizim personel de o esnada içeride tedbir yapıyormuş. Bu esnada şüpheliler bunu fırsata çeviriyor. Tezgâhtaki balıkları şalvarlarına doldurmuşlar. Toplamda bin teklik balık çaldılar. Geçtiğimiz zamanlarda bitişik esnaflardan da bu halde verim çalmışlardı. Gelip bizlerden istemiş olsalardı elhak verirdik. Sanırım araklamak elan emeksiz geldi. Çaldıkları balıkların kılçıkları boğazlarına batsın. Başka ne diyeyim?" sanarak konuştu.

Abdul Samet Kaya - Cüneyt Sevindik - Elyesa Karatepe

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?