Yaşam

Kabuklu fındıkların zarfında 'yüzme' görüntülerini sosyal medyada paylaştı

Ordulu Coşkun Geyik'in depodaki kabuklu fındıkların içinde çektirmiş olduğu yuvarlanma ve "kulaç atma" görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldı.

Kabuklu fındıkların zarfında 'yüzme' görüntülerini sosyal medyada paylaştı
30-09-2021 18:40
Ordu

Altınordu ilçesinde birlikte fındık tüccarının beraberinde iştirakçi şekilde etkin 43 yaşındaki Coşkun Geyik ve arkadaşı, iş yerinin deposunda serilmiş fındığın bünyesinde yuvarlanıp "kulaç atarak" birbirlerini cep telefonuyla kaydetti.

Coşkun Geyik, hem arkadaşı bununla birlikte namına ilgilendiren 4 görüntüyü musiki ilaveten sosyal medya hesabından paylaştı, videoların birileri baş döndürücü sayıda ad kabilinden izlendi.

Evli ve dü bebek babası Geyik, AA muhabirine, 20 yıla benzeyen süredir fındık sektöründe çalıştığını söyledi.

Yaklaşık 6 sene evvel sosyal medyayı kullanmaya başladığını tamlayan Geyik, "Biraz coşku olsun sanarak kullanıyorum. Fındığın da tanıtımıyla dayalı paylaşımlar yaptık." dedi.

Geyik, fındıkla dayalı bu paylaşım fikrinin "eğlenceli olmasından dolayı" aklına geldiğini tabir ederek laflarını şöyleki sürdürdü:

"Çoğunun merakını çekti, elbette reaksiyon de çekti. 'Bu fındığı ağzımızla kırıp yiyoruz.' sanarak yorumlandı. Halbuki anca değil. Bu depodaki fındık fabrikaya kırıma gidiyor. Orada temiz birlikte halde paketleniyor, o halde sektöre sürülüyor. Yani bunun hıfzıssıhha sıfır birlikte tarafı yok. Bir halde bu fındık çetin koşullarda toplanıyor. Çamurun içre de toplanıyor. Harmanda kurutulup bu halde buraya geliyor. Buradan da içerlemek kadar atıf ediliyor."

Fındıkla dayalı videolarla baş döndürücü takipçiye ulaşıldığını dile getiren Geyik, "Tabii benim henüz baş döndürücü ilgimi çekti. Daha baş döndürücü videoteyp pazarlık etmek istedim. Daha filhakika hoşuma da gitti. Bununla dayalı paylaşımlarımıza da bitmeme ediyoruz. Tabii ki henüz dobra videolarımız da olacak." sanarak konuştu.

Coşkun Geyik, bu videoları hem fındığın tanıtımı bununla birlikte coşku amacıyla paylaştığını laflarına ekledi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?