Asayiş

Jandarmadan hırsızlık çetesine operasyon: 12 gözaltı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince; İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de meydana mevrut (14) hırsızlık vakası planlı senkronik operasyonlarla aydınlatıldı.

Jandarmadan hırsızlık çetesine operasyon: 12 gözaltı
12-12-2021 09:16

Operasyonlarda; zeval örgütü liderinin de aralarında bulunmuş olduğu (12) kişi yakalanarak gözaltına alınırken, kişilerin hırsızlık vakalarında kullandığı (3) araç, aşırı sayıda ganimet yapım malzemesi, (1) sayı kurusıkı silah ve tabancaya ilişik (6) sayı silah fişeği, (4) sayı cep telefonu, (4) sayı levye ile (3) sayı lif kesin makası ele geçirildi. Çalınan yapım malzemelerinin birlikte bölümü sahiplerine konfirmasyon edilirken, gözaltına tahsil edilen (12) şüpheli, ifadelerinin alınmasının arkası sıra adli makamlara irsal edildi.

JASAT (14) Hırsızlık Olayını Aydınlattı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığına ilişkin JASAT(Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri; İstanbul/Silivri ve Tekirdağ/Çerkezköy ilçelerinde meydana mevrut (14) ayrı inşaattan hırsızlık vakasının aydınlatılması ve bağlantılarının ortaya çıkartılması düşüncesince emek vermek başlattı. Yapılan fiziksel ve istihbari icraat neticesinde; inşaattan hırsızlık vakalarına müdahil şüphelilerin adresleri belirleme edildi.

JASAT dan (3) İlde Eş Zamanlı Operasyon

Operasyon düşüncesince düğmeye basan ekipler; İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de belirlenen adreslere eş anlı dominant düzenledi. Baskında; kişilerin hırsızlık vakalarında kullandığı (3) araç, aşırı sayıda ganimet yapım malzemesi, (1) sayı kurusıkı silah ve tabancaya ilişik (6) sayı silah fişeği, (4) sayı cep telefonu, (4) sayı levye ile (3) sayı lif kesin makası ele geçirildi. Ele geçirilen ganimet yapım malzemelerinin birlikte bölümü sahiplerine konfirmasyon edildi.

(14) ayrı hırsızlık vakasına müdahil ve aralarında teşkilat liderinin de bulunmuş olduğu (12) şahıstan (7)si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, (5)'i adli arama neredeyse başıboş bırakıldı.

İLGİLİ HABER
Yolun karşısına devrolmak talip hanıma motor hakeza çarptı Yolun karşısına devrolmak talip hanıma motor hakeza çarptı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?