Asayiş

İzmir'deki bıçaklı saldırıda yaralanan polisin durumu iyiye gidiyor

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ESHOT çalışanı ile ortak ekip ortada servise binme dolayısıyla çıkan kavgada, 7 ESHOT çalışanı ve 1 polis memurunu yaralandı. Ağır yaralanan polis memurunun durumunun iyiye gittiği ve yaralılardan 5'inin taburcu edilmiş olduğu öğrenildi.

İzmir'deki bıçaklı saldırıda yaralanan polisin durumu iyiye gidiyor
24-02-2022 17:07
Olay, vakit 05.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Polat Caddesi 9027 Sokakta meydana geldi. ESHOT çalışanı servis beklediği tam vasıtaya binmeye etkin S.G.K. (19) ve M.A. (19) ile ESHOT çalışanı ortada ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın büyümesinin peşi sıra görüngü adına mevrut polis ekipleri de saldırıya uğradı. Olayda, 1 polis ve 7 ESHOT çalışanı yaralandı. Yaralananlar İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, vakaya karışma fail polis memuru Ömer Ü. ile ESHOT çalışanı Özer A.'nın durumunun ağırbaşlı bulunduğu öğrenildi. ESHOT personelleri; Mustafa E., Serdal Ö., İlker T., Onur C., Hakan Ö. ve Muhammed A.'nın ise dirimlik tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Olay yerinden kaçan saldırganlar, polis ekiplerince endamsız müddet içinde kusur aletleriyle baş başa kıskıvrak yakalandı.

Polis memurunun durumu iyiye gidiyor; 5 dertli taburcu edildi

Öte taraftan göğsünün sol ast bölümüne almış bulunduğu bıçak darbesiyle kalbe revan müşterek damarı yırtılan ve ağırbaşlı yaralanan polis memuru Ömer Ü. ise hastanede cerrahi karışma edildi. Yırtılan damarı dikilen Ömer Ü.'nün esenlik durumunun iyiye gittiği bildirilirken, elinden yaralanan otobüs şoförü İlker T. ile kasığından yaralanan Özer A.'nın tedavilerinin sürdüğü, dirimlik tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Diğer yaralılar ise hastanedeki tedavilerinin peşi sıra taburcu edildi.

Olayla ait başlatılan sormaca sürüyor.

Ali İhsan Çiftçi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?