Asayiş

İstiklal Caddesinde parfümcü terörü: Turisti tekmeleyip başında şişe parçaladılar

İstanbul İstiklal Caddesinde gezmen parfüm satıcıları, parfüm kabul etmek istemeyen turisti tekme tokat dövüp başında parfüm şişesi parçaladı. Dehşet anları düzenlilik kameralarına saniye saniye yansırken, vurulan gezgin hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesinde parfümcü terörü: Turisti tekmeleyip başında şişe parçaladılar
03-02-2022 14:25

Olay, esbak gece ezanı 18.00 sıralarında İstanbul'un en canlı ve pop yerlerinden bir tanesi bulunan İstiklal Caddesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, müşterek parfüm satıcısı caddede revan dü turistin yanına gelmiş olarak kendilerine parfüm feda etmek istedi. Turistler parfüm kabul etmek istemedi fakat vandöz ısrar etti. Bunun dair turistler ile vandöz ortada ağız dalaşı çıktı. Tartışma büyüyünce caddede parfüm satan öbür satıcılar da kavgaya engelleme ha ve turistlere saldırdı.

Turistin başında tekraren şişe parçaladılar

Turistlerden bir tanesi müşterek mağazaya girerek satıcılardan kaçtı. Dışarıda küsurat turistle, satıcılar arasındaki gürültü bitmeme etti. Parfüm satıcıları, turiste arka arkaya vurarak yere düşürdü. Yere düştükten sonradan da turisti zedelenmek etmeye bitmeme fail satıcılar, yüzünde ve başında tekraren parfüm şişesi parçaladı. Aldığı darbelerle kendiliğinden güzeşte gezmen yerde, yüzü kanlar içinde kaldı. Parfüm satıcıları çabucak görüngü yerinden uzaklaşırken, turistin yardımına yurttaşlar koştu. Yaralı durumdaki gezmen ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, vakayla ilgilendiren emek vermek başlattı.

“Parfüm şişesini yüzünde kırdılar”

Olayı gördüğünü kail Murat Akdağ adlı kestane satıcısı, “15 zaman ilk parfümcüler ve Araplar ortada müşterek ağız dalaşı çıktı. Büyük müşterek ihtimalle parfüm feda etmek istediler güçlükle Araplar almadı. Ağız dalaşına girdiler, iri müşterek ihtimalle Arap'ın burnu kırıldı, hastaneye kaldırdılar. Burnundan aşırı çağ akıyordu, iri müşterek ihtimalle burnu kırıldı. Bir değil, beş altı pare parfüm şişesi yüzüne geldiği düşüncesince dengesini kaybetmişti. İlk müdahaleyi yaptık, tampon uyguladık. Sonra da cankurtaran götürdü, İnşallah biçimsiz müşterek nesne çıkmaz. Parfüm şişesini vurunca, cıncık şişe bulunduğu düşüncesince iri müşterek ihtimalle burnunu kesmiş. Parfüm şişesini yüzünde kırmış. Gidip araya girdik güçlükle kişiler kaçtı. Bunlar leziz müşterek nesne değil, bura İstiklal Caddesi. Bir insanoğlu kabul etmek istemiyorsa ısrar etmenin manası yok. Almadı ve ağız dalaşı çıktı. Hoş şeyler değil bunlar, leziz sahneler değil. Bunlar düşünceli gezmiyor ki zaten, başağrısı orada. Problem bundan kaynaklanıyor. İnşallah bundan sonradan olmaz” dedi.

“Bıktık bundan hakeza bunlardan”

Parfüm satıcılarından şikayetçi olduklarını kail Mehdi Azimi ise “Gelip ıkıl ıkıl erkeğe parfüm feda etmek istiyorlar. Bu kesinlikle müşterek biçim ağabey, hakeza müşterek nesne mi olur? Taksim'in o kısmına gidiyorsun parfümcü geliyor, bu kısmına gidiyorsun parfümcü geliyor. Bir de adamlara otantik niteleyerek düzmece servet satıyorlar. Ağabey, bundan hakeza kılıç bıktık” niteleyerek konuştu.

İstiklal Caddesindeki yılgı anları kamerada

Parfüm satıcılarının turistlere saldırdığı, bunun dair turistlerin de onlara cevap verdiği anlamış olur asayiş kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, turistlerden birinin müşterek mağazaya girerek satıcılardan kaçtığı, satıcıların öbür turisti tekme ve yumruklarla yere düşürdükten sonradan başına ve yüzüne parfüm şişesiyle vurmuş bulunduğu anlamış olur görüldü. Daha sonradan öbür turistin mağazadan çıkarak arkadaşını kurtarmaya emek vermesi da kameralara yansıdı. Son olarak, satıcılar kaçarken görüngü adına mevrut müşterek çıplak polisin elindeki telsizle sesli duyuru geçmiş bulunduğu görüldü.

Yunus Emre Şeker - Batuhan Altınbaş - Sümer Avcı
 

İLGİLİ HABER
İstanbulda dü kol birbirlerinin işyerlerine saldırdı: Polis mini cephanelik ele geçirdi İstanbul’da dü kol birbirlerinin işyerlerine saldırdı: Polis mini cephanelik ele geçirdi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?