Asayiş

İstanbul’da vahşet

İstanbul'da toy senenin evvel saatlerinde 4 kişi, husumetli bulunduğu dü genci silahla yaraladıktan sonraları Eyüpsultan'daki ormana götürüp sin kazdırdı. Şüpheli kişiler arkası sıra görüngü yerinden kaçarken, yanık 2 dost jandarma ekipleri çeşidinden bulundu. Husumetli old

İstanbul’da vahşet
07-01-2022 17:59

Edinilen bilgiye mucibince Beyoğlu'nda müşterek apartta küsurat A.K.G. (39) ve M.Ç. (36), apart sahibi A.A. ile 31 Aralık'ta icar parası zımnında tartıştı. A.K.G'nin markete dengesiz bıraktığı gösteriş saati A.A. satın alınca yüklülük müşterek güzel tırmandı. İki arkadaş, apart sahibini zedelenmek yazar görüngü yerinden ayrıldı. Ardından acemi senenin önceki saatlerinde Şişhane'de gezen dü arkadaşa, içre apart sahibi A.A. ve arkadaşları M.A., F. A. ve G.E.'nin bulunmuş yer aldığı araçtan silahla acı açıldı. Kurşunların sıyırmasıyla geniş biçimde vurulan dü dost vasıta ile Eyüpsultan'daki ormanlık bölgeye götürüldü. İki arkadaşa gömüt kazdırıldıktan sonradan A.A. ve arkadaşları geldikleri vasıta ile görüngü yerinden ayrıldı. Ölüme vazgeçme edilen dü arkadaşı jandarma ekipleri buldu. Ormanlık bölgede üst kısımları balçık ve kanlar arasında yerde yatan dertli 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ormanlık bölgeye bırakmışlar

Yaralı kişiler önceki ifadelerinde; kaldıkları otelin sahibiyle aralarında borç verecek meselesi olduğunu, otelden çıkmaları düşüncesince bası yapılması üstüne münakaşanın büyüdüğünü, otel sahibi A.A. ve arkadaşları F.A., G.E. ve M.A. adlı insanların çıkarlarını evvela silahla yaraladıklarını, peşi sıra ormanlık bölgeye götürdükleri, kişi çabaları ile ormandan yola çıkmaya çalıştıkları, fakat dertli oldukları düşüncesince yığılmış düştüklerini tez etti.
Bu esnada arabanın plak sorgulamasında; otel sahibi A.A.'nin arkadaşı F.A. kabilinden firmadan kiralandığı, olayın doğrudan akabinde delilleri esmerleştirmek düşüncesince arabanın temizlenerek isticar firmasına art verildiği belirleme edildi. Yaralıların ifadeleri ve plak sorgusundan elde edilmiş bilgiler doğrultusunda, şüphelileri belirlemek düşüncesince ameliyat düzenlendi.

Delilleri karartmaya çalışmışlar

Otelde kontrol fail Jandarma ekipleri; olayın azmettiricisi yer aldığı değerlendirilen otel sahibi A.A. ve ara bulucu kiralayan F.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Olay noktayı tetkik timleri kabilinden otelde ve kiralık araçta meydana getirilen incelemelerde; vurulan M.Ç. ve A.K.G.'ye ilgilendiren içki lekeleri, torba arasında hunriz bezler ve içilmiş sigara izmaritlerine rastlandı. Ayrıca, otelin civarlarındaki yararsız konteynerinde beden hunriz 2 tekli genelev bulundu. Yaralılar, hastanede otama dibine alınırken, yakalanan A.A. ve F.A., ifadelerinin alınmasının peşi sıra adli makamlara gönderme edildi. Diğer insanların yakalanması düşüncesince ise çalışmalara bitmeme edilmiş yer aldığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?