Gündem

İstanbul'da motokurye hizmeti veren araçlara trafik kısıtlaması

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ak yel dolayısıyla zaman vakit 23.00'den erte vakit 18.00'e denli motokuryelik hizmeti işleyen araçlar ilkin iktisap etmek kıl payı motor ve elektrikli scooterların trafiğe çıkmalarına izin edilmeyeceğini duyurdu.

İstanbul'da motokurye hizmeti veren araçlara trafik kısıtlaması
29-11-2021 22:35

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ak yel ve fırtınanın yaşamı negatif yönde etkilemesi ve motor kazalarının önlenmesi, trafik tempo ve dirilik güvenliğinin korunması düşüncesince ahit vakit 23.00'den ferda vakit 18.00'e derece motokuryelik hizmeti özne araçlar ilkin kazanmak kıl payı motor ve scooter kullanımına izin edilmeyeceğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada şu ifadelere toprak verildi:

“İstanbul'da yaşamı negatif yönde etkileyen ak yel fırtınası zımnında motor kazalarının önlenmesi, trafik tempo ve dirilik güvenliğinin korunması açısından valiliğimizce tahsil edilen değişmeyen gereğince ahit vakit 23.00'den ferda vakit 18.00'e derece ilkin motokuryelik hizmeti özne araçlar kazanmak kıl payı motor ve elektrikli scooter araçlarının trafiğe çıkmalarına izin edilmeyecektir. Bu değişmeyen hassaten yaz şita demeden şişman ortak cansiparane fiilen hayatımızı kolaylaştıran motokuryelerimizin dirilik ve servet güvenliklerini destek kazanmak amacıyla alınmıştır. Bu araçları kullanan hemşehrilerimizin tahsil edilen karara hassasiyetle uymaları şişman ehemmiyet bildirme etmektedir.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?