Asayiş

İstanbul’da döner bıçaklı ve silahlı saldırı kamerada

Şişli'de dü kişi küfürleşme dolayısıyla aralarında adavet bulunan ortak insana çıkmaz ortasında döner bıçağı ve tabancayla saldırdı. Saldırıya anları ve gencin sandalyeyle direnmeye çalışmış olduğu o anlamış olur kameralara yansırken, çorlu canlı ambulansla hastane

İstanbul’da döner bıçaklı ve silahlı saldırı kamerada
28-10-2021 10:09

Olay, evvel vakit 15.15 sıralarında Şişli Gülbahar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. ile V.Ş. ve H.Ş. ortada müşterek müddet ilkin küfürleşme dolayısıyla antagonizm oluştu. M.K. ve arkadaşı ana yol üstünde geveze ettikleri esnada onları gören V.Ş. ve H.Ş. çabucak üzerilerine akıllıcasına koştu. Şahıslar arkası sıra ellerindeki döner bıçağı ve silahla saldırmaya başladı. Sokak ortasında bitmeme fail dövüşte erinç kaldırıma da sıçradı. O esnada M.K.'nın arkadaşı onu arkalamak düşüncesince saldırganları önüne geçti. Ancak gözü dönen kişiler M.K.'ya zalimce vurmaya başladı.

Biri silahla ötekisi döner bıçağıyla saldırdı

Kaçmaya süregelen M.K.'yı kovalayan V.Ş. vs H.Ş.'yi yurttaşlar durdurmaya çalıştı fakat değerli olamadı. Saldırganlardan bir tanesi M.K.'yı bacağından tabancayla vurarak yaralarken, döner bıçaklı kişi ise saldırmaya bitmeme etti. Börekçiye sığınan M.K., eline almış olduğu sandalyeyle döner bıçaklı saldırgana direnmeye çalıştı. Saldırı sonrası saldırganlar yurttaşlar kabilinden uzaklaştırıldıktan sonradan kaçmaya başladı. Dehşet anları ise asayiş kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaralının dirimsel tehlikesi yok

Öte taraftan suç duyurusu hesabına fenomen adına keyif ve manşet kadrosu irsal edildi. Kısa müddette fenomen adına mevrut keyif ekipleri, çorlu M.K.'yı icra ettikleri evvel müdahalenin arkası sıra ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu kent Hastanesine kaldırarak otama dibine aldı. Şahsın dirimsel tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Şişli polisi saldırganları yakaladı

Olayla ilişik düzentileme başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise asayiş kamera görüntülerini incelemeye alarak çevredeki vatandaşların ifadelerine başvurdu. Yapılan icraat kararında saldırganların ilkin eşkali arkası sıra da kimlikleri belirleme edildi. Bölgede soruşturma emek harcaması karşılayıcı Şişli motorize yunus polisi, saldırganlar V.Ş. ve H.Ş.'yi kaçarken kıskıvrak yakaladı. Gözaltına tahsil edilen şahıslar, ifadelerinin katılması ve adli prosedür işlemlerinin yapılmasının arkası sıra adliyeye irsal edildi.

Doğan Can Cesur - Ömer Faruk Yıldız
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?