Asayiş

İstanbul’a gidemeyen yolcular saatlerdir Bolu’daki tesislerde bekletiliyor

İstanbul'da kar yağışı dolayısıyla Bolu'dan geçişlerine müsaade verilmemiş yolcu otobüslerindeki yurttaşlar tatil tesislerinde yolun baştan açılmasını bekliyor.

İstanbul’a gidemeyen yolcular saatlerdir Bolu’daki tesislerde bekletiliyor
25-01-2022 12:18

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da sansasyonel bulunan koyu kar yağışı dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, D100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişini kullanarak İstanbul'a kıymetlendirmek talip otobüs ve ağırbaşlı tonajlı araçlara müsaade verilmiyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne ilişkin gidiş geliş ekipleri D100 Karayolu ve TEM Otoyolu Elmalık mevkilerinde kurulan infaz noktalarında otobüs ve ağırbaşlı tonajlı araçları durdurarak istirahat tesislerine yönlendiriyor.

“İlk kez hakeza ortak şeyle karşılaşıyorum”

Trabzondan İstanbul'a revan Sinan Rizelioğlu, “Kadir Topbaş ortak zamanlar bu yöntemler açıldı. İmamoğlu ortak zamanlar niçin açılmıyor. Güya emek vermek yapmışlar. Bu ne çalışma. 6 saattir bekliyoruz. Çoluk bebek pimpirik olduk. İstanbul hakeza ortak obje görmedi. 20 senede ortak kullanıcılarını hakeza kıygın ediyorlar. İlk kez hakeza ortak şeyler karşılaşıyorum. Ne devir cereyan edeceğiz bilmiyoruz” dedi.

Otobüs şoförü Ahmet Kaya ise "Saat 05.00'te yola çıktık. 17 saattir yoldayız. Kimseye kusur bulmayalım. Devlet büyüklerimiz uyardı. Yola çıkmayın dediler. Hala yola çıkıyoruz. O devir yakınma etmeyelim. Sadece acele işi olanlar gitsin. 10 anahtar hesabına 1 anahtar gitsin. 5 saattir bekliyoruz” diyerek konuştu.

Faruk Çidem
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?