Dünya

İsrail Savunma Bakanı Gantz, Kovid-19 kuşkusuyla karantinada

İsrail Savunma Bakanı Gantz, Kovid-19 kuşkusuyla karantinada
15-12-2021 18:04
Kudüs

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Amerika ziyaretinde namına zevcelik fail heyetteki müşterek kişilerde acemi yüz koronavirüs (Kovid-19) belirleme edilmesi için kendisini karantinaya aldı.

Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, Savunma Bakanı Gantz'ın güzeşte haftaki Amerika ziyaretinde toprak düzlük müşterek ferdin PCR testi artı çıktı.

Gantz'ın da imtihan neticeleri neticelenene ve Kovid-19 yahut Omicron varyantı taşımadığı anlaşılana denli karantinada kalacağı kaydedildi.

Enfekte bulunduğu açıklayan kişinin, güzeşte haftaki Amerika uçuşu esnasında Gantz'ın yakınında oturmadığı, gidiş-dönüş esnasında havalimanında meydana getirilen imtihan sonuçlarının da aksi bulunduğu aktarıldı.

İsrail Savunma Bakanı Gantz, ABD'li mevkidaşı Lloyd Austin ile "Batı Şeria'daki iskân birimleri ve İran çekirdeksel programı kabil lehçe meseleleri" müzakere etmek kıl payı güzeşte hafta Washington'a gitmişti.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett da cemaziyelevvel Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinde namına zevcelik fail heyetteki müşterek kişilerde Kovid-19 belirleme edilmesi zımnında karantinaya girmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?