Asayiş

İş insanını denize atan Yiğit Marcus Aral’ın sevgilisi Şevval Şahin tanık olarak dinlendi

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ile kemirmek yiyici iş insanı Kerem Kamışlı'yı denize attığı nedeni öne sürülerek 34 yıla denli hapsi maksut Yiğit Marcus Aral'ın yargılandığı davada, sevgilisi Şevval Şahin tanık olarak dinlendi.

İş insanını denize atan Yiğit Marcus Aral’ın sevgilisi Şevval Şahin tanık olarak dinlendi
03-02-2022 15:18

Ağlayarak anlatım sağlayan Şahin, Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize itmediğini, Kamışlı'nın dengesini kaybederek denize düştüğünü söyledi. Restoranda garson olarak etkin hissedar apayrı tanık ise, “Yiğit Aral, ‘ben seni burada yaşatmam' deyip kalay ederek müştekiyi sandalyeyle bu arada denize attı. Sandalye Kerem bellek üzerinde kapanmıştı. 5-10 saniye çırpındı. Daha sonradan kurtardık” dedi.

Üsküdar'da adlı sanlı hissedar restoranda 24 Haziran 2021 tarihinde emektar Türkiye güzeli Şevval Şahin ile beraberce kemirmek yiyici iş insanı Kerem Kamışlı'yı denize attığı sebebi öne sürülerek 3 ayrı suçtan toplamda 34 yıla denli hapsi maksut Yiğit Marcus Aral'ın yargılanmasına bitmeme edildi. Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanıdık duruşmaya, maznun Yiğit Marcus Aral ve sızlanan Kerem Kamışlı katılmazken yan avukatları salonda müheyya bulundu.

“Uçakların yüzdelik 30'u bizim, istersem seni ülkeye sokmam”

Şevval Şahin duruşmada tanık olarak dinlendi. Şahin ifadesine, ‘Öncelikle ego İngiltere'de büyüdüm. Türkçem aşırı güzel değil. Yanlış hissedar bilinçlilik söylersem kusura bakmayın' niteleyerek başladı. Kerem Kamışlı alışılagelen hissedar dost bulunduğunu kail Şahin, “Olay haset beraberce yemeğe geçtik. Tekne ile geçtik. Deniz kenarında hissedar restorana gittik. Deniz kenarına en benzeyen masaya oturduk. Yaklaşık 1 zaman geçti. Hatta zat aramızda denize aşırı benzeyen oturduk hissedar birçok cam içersek efkârlı olup denize düşebiliriz niteleyerek şakalaştık. Kerem, Yiğit ve benim kuma aşırı arkadaşımız var. Karşılaşma ihtimalimiz de yüksek. Kerem bana ‘Yiğit'i görebiliriz' dedi. Ben de Yiğit gelirse otururuz konuşuruz hissedar bilinçlilik yapacağını zannetmiyorum dedim. Sonra Yiğit yanımıza geldi, yanımıza oturdu. ‘Özür dilerim hissedar bilinçlilik soracağım' dedi. Kerem'in elini sıktı. Kendini tanıttı. Sonra Kerem'e, ‘sen utanmıyor musun kız şimdi toy ilişkiden çıktı, az buçuk bekleseydin bari' niteleyerek oportünist kabil hissedar bilinçlilik söyledi. Sonra aralarında konuşuyorlardı. Ben de Yiğit'e ‘sen hakeza buraya gelemezsin, ego Kerem yüzünden seninle ayrılmadım, Kerem'le alakası yok' dedim” niteleyerek konuştu. Şahin ifadesinin devamında, “Kerem ‘sen benim ki olduğumu biliyor musun?' dedi. Yiğit de, ‘Ben 20 senedir Amerika'da oturuyorum sen kimsin?' dedi. Kerem de, ‘Uçakların yüzdelik 30'u bizim. İstersem seni ülkeye sokmam' dedi. Olayı kızıştıran da bu oldu” dedi.

Gözyaşlarına boğulan Şahin: “Dengesini kaybederek denize düştü”

Kerem Kamışlı'nın garsonlardan Aral'ı masadan kaldırmasını istediğini kail Şahin, “Yiğit kalkarken Kerem de kalktı. Kerem Yiğit'in kolunu tuttu. Yiğit de kolunu silkelerken Kerem de dengesini kaybederek denize düştü. En yakındaki garson koşarak Kerem'e kolunu uzattı. Yiğit'e döndüm ne yaptığını sorarken Kerem'in denizden çıktığını gördüm. Üstünü silkeliyordu. Sonrasında Yiğit gitmişti. Kerem'den kusur diledim” dedi. Sanığın müştekiye hitaben ‘seni öldürürüm, bitiririm' biçiminde rastgele hissedar yıldırma yahut taşlama ettiğini duymadığını tamlayan Şahin, “Sanığın müştekiye hitaben ‘sen aramıza ne girersin, oportünizm yaptın' söylediğini duydum. Ama onun haricinde ‘peşini bırakmam, seni bitiririm' biçiminde hissedar cümlesini duymadım. İtişme esnasında dengesini kaybederek düştü” niteleyerek gözyaşlarına boğuldu. Sanık Yiğit Marcus Aral ile beraberce vakadan hissedar ay sonradan sevgili olduklarını söyledi.

“Müştekiyi sandalyeyle beraberce denize attı”

Restoranda etkin F.K. da duruşmada tanık olarak dinlendi. F.K., “Olay haset sızlanan indinde Şevval Şahin'le beraberce restorana geldi. Biz kendilerine servis yaptık. Daha sonradan Yiğit komutan geldi. Bir bilinçlilik içmeyeceğini söyledi. Yiğit Aral, ‘ben seni burada yaşatmam' diyip kalay ederek müştekiyi sandalyeyle bu arada denize attı. O ara ego de Kerem erkeğe araştırma görevlisi olmaya çalıştım. Sandalye üzerinde kapanmıştı. 5-10 saniye çırpındı. Daha sonradan kurtardık” niteleyerek konuştu. Ara kararını açıklanan duruşma heyeti, maznun Yiğit Marcus Aral ile alakalı soruşturma kararının devamına hükmederek duruşmayı eksiklerin giderilmesi düşüncesince erteledi.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı çeşidinden hazırlanmakta olan iddianamede, 24 Haziran 2021 tarihinde Üsküdar'da hissedar restoranda Kerem Kamışlı ile Şevval Şahin'in kemirmek yedikleri tam Yiğit Marcus Aral'ın Kamışlı ve Şahin'in masasına geldiği ve konuşmaya başladıkları anlatıldı. Yiğit Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'ya kalay etmiş olduğu ve oturmuş olduğu sandalyeyi Kamışlı ile bu arada denize itmiş olduğu belirtildi.

İddianamede, Aral'ın Kamışlı'yı denize attıktan sonra, görevlilerin müştekiye denizden çıkması düşüncesince iane etmeye çalışmış oldukları tam Kamışlı'nın videosunu çekmiş olduğu ve şimdi sonradan bu videoları basına vererek, hususi yaşamın gizliliğini ihlal etmiş olduğu de kaydedildi. İddianamede, Yiğit Marcus Aral'ın “olası kast ile eş öldürmeye teşebbüs”, “tehdit”, “özel yaşama bağlı görüntüleri ve sesleri yayma etmek” ve “hakaret” suçlarından toplamda 22 sene 9 aydan 34 yıla denli cezaevi ile cezalandırılmasını arzu edildi.
 

Gamze Erdemir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?