Asayiş

İki sevgilinin tartışması 17 yaşındaki Edanur’u hayattan kopardı

Antalya'da tartışan sevgilileri açmak talip 17 yaşındaki kız, koca şahsın elinde mevcut tabancadan çıkan kurşunun gayesi oldu. Kafasından ciddi vurulan dinç kız şifahane amacında yaşamını kaybederken, kaçan kişi Burdur'da manşet ekipleri çeşidinden yakalandı.

İki sevgilinin tartışması 17 yaşındaki Edanur’u hayattan kopardı
08-01-2022 12:03

Olay, Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı üstünde mevcut birlikte kafede şeb saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kafede etkin ve sevgili bulunduğu tez edilen Sıla P. (21) ve Sefa M.D. (22) özlük aralarında münakaşaya başladı. İkili dışarıya çıkarak birlikte müddet elan tartıştı. Bu tam ikilinin yanına mevrut kafe mensubu Edanur Demir (17), ikiliyi açmak istedi. Bir müddet sonradan Demir, eş şahsın elinde mevcut tabancadan çıkan kurşunun gayesi oldu.

Olaydan sonradan Burdur'a kaçtı

Olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar karşı görüngü hesabına baş döndürücü sayıda kolluk ve keyif mensubu geldi. Ağır vurulan kıza önceki karışma görüngü durumunda yapılsa da hastaneye sevki esnasında yaşamını kaybetti. Şüpheli ise yanı sıra mevcut vasıtaya binerek çabucak görüngü yerinden uzaklaştı. Olay hesabına gelmiş olarak emek vermek meydana getiren kolluk ekipleri, şahsın Burdur'a kaçtığını belirleme etti. Polis ekipleri çeşidinden adresi belirleme edilen şahsın Burdur'da gözaltına alındığı ve devir içinde Antalya'ya getireceği öğrenildi. Genç kızın cenazesi ise şeb saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Genç kızın ölümünün peşi sıra cenazeyi almaya mevrut kız kardeşleri ayakta durmakta meşakkat çekti.

Ertuğrul Gün - Gazi Taş
 

İLGİLİ HABER
Çifte cinayetin 17 salname zanlısı FETÖcü çıktı Çifte cinayetin 17 salname zanlısı FETÖ’cü çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?