Teknoloji

İçişleri Bakanı Soylu, TEKNOFEST'i görüşme etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı bulunduğu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'i görüşme etti.

İçişleri Bakanı Soylu, TEKNOFEST'i görüşme etti
26-09-2021 14:09
İstanbul

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı standının uğrunda Yarın Çok Genç Olacak projesi kapsamında bakanlığın konuğu yerine Ağrı, Şırnak, Iğdır, Ardahan ve Tunceli'den festivale mevrut öğrencilerle buluştu.

Bakan Soylu, meydana getirdiği açıklamada, Türkiye'nin değme noktasında TEKNOFEST'in ağırbaşlı ortak çekicilik oluşturmasının curcuna günlerini baş döndürücü hâlâ çelimli kıldığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Burayı görüp de Türkiye'nin geldiği yeri hayranlıkla izlem etmemek cins değil. Biz değme sene TEKNOFEST gelse de TEKNOFEST'te olsak niteleyerek ortak efor içerisindeyiz. Bitiyor, ortak ahir TEKNOFEST'in heyecanı başlıyor. İyi tedbir hazırlamaya çalışıyoruz zira gençlerimize geldiğimiz en güzel yeri göstermeyi ve onları bu mevzuyla hâlâ çalışan ortak biçimde buluşturmayı düşünüyoruz. Şükür oluyor, seneye hâlâ güzel olacak, ondan ahir sene hâlâ güzel olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın burada ortak müjdesi oldu; arsıulusal ortak bir duruma geliyor. Bu da bizim gururumuz."

Bakan Soylu, bakanlığın standında Avrupa şampiyonu bulunan Ampute Milli Futbol Takımı'yla da ışık çektirdi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?