Gündem

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

T4 Topkapı-Mescid-i Selam arası tramvay hattında meydana getirilen iş çalışması dolayısıyla yolcular çetince anlamış olur yaşıyor. Bakım çalışması meydana getirilen Topkapı-Şehitlik istasyonları ortada ise sabahleyin işe revan yurttaşlar koyu hareketli dolayısıyla çileden

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı
15-11-2021 11:49

İstanbul Büyükşehir Belediyesi T4 Topkapı - Mescid-i Selam tramway hattında başlatılan ihtimam çalışması zımnında dolgun taşımayı kullanarak işlerine gitmeye etkin yurttaşlar çetince anlamış olur yaşadı. 14 Kasım - 21 Kasım 2021 tarihleri arası ihtimam çalışması sürecek.

Vatandaştan İBB'ye aksülamel "Sosyal medyada o derece bilinçlilik yapıyorlar ancak yersiz buyurmak ki"

Çok beklediklerini ve tıkışıklık bulunduğu düşüncesince çetince anlamış olur yaşadığını kail ortak vatandaş, çokluk zımnında kargaşa yaşadığını söyledi.

Mağdur bulunduğunu kail ayrıksı ortak vatandaş işe, "Seferin ücretiz olması ehemmiyetli değil. 3 defa de çevir sesi kesildi zaten. Bu çalışma sabahleyin saatleri namına şeb ezanı saatlerinde yada hafta sonları yapılsa kimesne kıygın olmaz. Bu aşırı şişman ortak ayıptır. İşe gidiyorum sıhhatsiz vakit geç kaldım. İzin aldım. Bu tıkır tıkır haberim yoktu. Böyle şeylerde Büyükşehirin ileti atması bilgi vermesi lazım. Sosyal medyada o derece bilinçlilik yapıyorlar ancak yersiz buyurmak ki" sanarak konuştu.

"Ekrem İmamoğlu bu kullanmakta olanları kıygın etmesin"

Başka ortak vatandaş ise, "Tramvaya bindik ortak bilinçlilik söylenmedi. Bakım bulunduğu söyleniyor. İşlerine ne çetince koşullarda gidiyoruz. Bir yerde revan merdivenler çalışmıyor. Tasarruf modundaymış. Ekrem İmamoğlu'ndan bu mevzuyla ilgilendiren ortak izah bekliyoruz. Ya da bu kullanmakta olanları kıygın etmesin. Buradan otobüsle transfer yapıyoruz. Nerden ne gideceksek. Ulaşım sekte reşit durumda. Biz bu konulardan şikayetçiyiz. Hiç kıvançlı değiliz el olarak" dedi.

Selim Bayraktar - İsmet Aktaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?