Spor

Hamza Hamzaoğlu: 'Konyaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz'

Deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “İnşallah Konya'dan da Alanyaspor maçında aldığımız sonucun devamını getiren bir oyunla ve iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: 'Konyaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz'
18-11-2021 16:15

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. 21 Kasım Pazar haset Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma evveliyat Mehmet Cengiz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekipte Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu alıştırma öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Her güzeşte hafta takımın hâlâ da iyiye gittiğini tamlayan Hamzaoğlu, “Konyaspor hakkıyla bu mevsim iyi bir başarım ortaya koydu, koymaya da bitmeme ediyor. İstikrarlı bir kadro, disiplinli bir takım, dirayetli oyuncular ve neticeye revan ayak topu ile şu andaki yerlerini de adalet ediyorlar. Biz de geldiğimizden buyana değme hafta adına koyarak bitmeme ediyoruz. Takım kendisini hâlâ da hissettirmeye başladı. Yine bu maçta da ekipman bütünlüğüne ihtiyacımız olacak, daima bu arada akıntı etmeye ihtiyacımız olacak. Hem rakibimizin zait yönlerini, çelimli yanlarını önlemeye çalışacağız bununla beraberinde zaaflarından faydalanmaya çalışacağız. Buna müteveccih çalışmalarımız sürdü. Milli takımda bulunan arkadaşlarımız hâlâ aramıza dört dörtlük adına ek olmasalar yavuz başka oyuncularımızla beraberce çalışmalarımızı sürdürdük. Önümüzde 2-3 çağımız hâlâ mevcut yetişmek için. En iyi biçimde inşallah Konya'dan da Alanyaspor maçında aldığımız sonucun devamını getiren bir oyunla ve iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz” halinde konuştu.

Erzurumspor ile oynadıkları tedbir maçının çıkarlarını müşahede açısından kalburüstü bulunduğunu kaydeden Hamzaoğlu, “Maçtan memnunum, naşir oyunu karşılaşma eksiği bulunan oyuncularla oynadık. Bu eksiği tümlemek düşüncesince aldığımız bir maçtı bu tedbir maçı. Eksiğimizin bulunduğu da baş döndürücü kemiksiz bir halde kendini gösterdi lakin bu cins maçlarla, yürek maçlarıyla bu arada bu arkadaşlarımızın da karşılaşma eksiğini, kondisyonunu toparlamaya çalışacağız. Herkes düşüncesince müspet başüstüne esasta bu maç. Erzurum düşüncesince de bizim düşüncesince de oyuncularımız düşüncesince de. Nelerimiz eksik, nelerimizi tamamlamamız gerekiyor bunları hâlâ kemiksiz gördük. Zaten bildiğimiz, gördüğümüz şeylerdi lakin en azından bunu biz gördük. Bundan çevre da bu maçın bizlere faydası bulunduğunu düşünüyorum” sanarak konuştu.

Kulüp Başkanı Tahir Kıran ile icra ettikleri derinti karşı da bilgelik sağlayan Hamzaoğlu, ligin evvel yarısında artan 7 pik odaklandıklarını dile getirerek, “Genel bir geveze toplantısı yaptık başkanla beraber. Hem bugünümüzle ait hem gelecekle ait neler yapabiliriz, neleri hâlâ iyi bir hale getirebiliriz bunları konuştuk. Tabi ki şu anki görüntüye uyarınca çevrim ortada bir şeyler yapmamız icap eder mi gerekmez mi bunları da konuştuk. Bir taraftan naşir o emek harcamaları sürdürürken bir taraftan da şu karara vardık, he elimizde değme gündüz gelişen bir ekip var. İyi bir takımımız var, iyi savaş ediyoruz. Şu anda yedi maçımız hâlâ var. Devre arasına denli da ağız ağıza bu maçlara odaklanmayı naşir ki bir taraftan eksiklerimize müteveccih emek harcamaları sürdüreceğiz lakin ağız ağıza bu önümüzdeki 7 pik odaklanmayı ve buradan toplayabildiğimiz denli nokta toplamayı evleviyet biçimine getirdik. Buna odaklanmış durumdayız şu anda tamamen. Düşüncemiz bu ve bunun evvel aşamayı bulunan Konyaspor maçı. Tamamen buna derişik ergin durumdayız ve bitmeme ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Hasan Fehmi Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?