Spor

Groenendijk: "Kupaya uzanan taraf olmamızı umuyorum"

Beşiktaş Süper Kupa maçı evveliyat mütekellim Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, "Yarın çelimli birlikte takıma için oynayacağımızın farkındayız. Skor ne olursa olsun, güzel birlikte ayak topu izletip kupaya uzanan taraf olmamızı umuyorum" dedi.

Groenendijk:
04-01-2022 22:19

Kupanın önemine yer veren Groenendijk, "Bizim açımızdan zamanı ortak maç. İlk kat yürek fırsatını eline geçiren ortak Antalyaspor var. Amacımız, kulübü, şehri ve taraftarları gururlandırmak. Oyuncu grubumuzun isteğinden ve arzusundan sonuç adım memnunuz. Yarın çelimli ortak takıma gönül rahatlığı oynayacağımızın farkındayız. Skor ne olursa olsun, güzel ortak ayak topu izletip kupaya uzanan taraf olmamızı diliyorum" halinde konuştu.

Hakan Özmert: "İnşallah isteğimizi pakt adına sahaya yansıtırız"

Takım kaptanı Hakan Özmert ise, geçmiş kat Süper Kupa finalinde arazi alacakları düşüncesince hararetli bulunduğunu belirterek, "İyi hazırlandık. İnşallah bu isteğimizi pakt adına sahaya yansıtırız. Çok heyecanlıyız. İlk kat bu kupada savaşım ediyoruz. Dolayısıyla baş döndürücü istekliyiz. Sonunda da ümit ederim bu kupaya uzanırız. Burada olmaktan ötürü mutluyum. Değişik ortak sınama bizim için. Antrenmanımızı yaptık. Stat ve döşeme hakkıyla baş döndürücü güzel. Biz buraya gelirken Dünya Kupası kuralları uygulanıyor bizim için, bence tek dava yok. Gayet güzel. Mutluyuz açıkçası" halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?