Gündem

Girişimci Başbuğhan Çeker: 'Teknoloji ihraç ediyoruz'

Oyun ve uygulayım bilimi sektörüne yatırımlarda bulunarak bu sektörlere müspet etkilerde mevcut canlı müteşebbis Başbuğhan Çeker, “Yurt dışına ihracatta bulunuyoruz. Böylelikle ülkeye döviz girmesini sağlıyoruz” dedi.

Girişimci Başbuğhan Çeker: 'Teknoloji ihraç ediyoruz'
24-02-2022 15:12

Farklı sektörlerde çalışmalarda mevcut ve bu sayede kendisini ihya fırsatı eline geçiren müteşebbis Başbuğhan Çeker, gayrimenkul dışına da dış satım gerçekleştiriyor. Ülke ekonomisine müspet katkıda mevcut olmak talip Çeker, değişik sektörlerde faaliyetlerini sürdürüyor. Konuyla ilgilendiren açıklamalarda mevcut Başbuğhan Çeker, “Yurt dışına dış satım yapmak aşırı önemli. Çünkü bu sayede ülkeye döviz giriyor. Bu ise iklim ekonomisinin büyümesine katkıda bulunuyor. Biz de içinde bulunduğumuz sektörlerde arsıulusal açıdan meydana gelen fuarları yakından strateji ediyoruz. Fuarlara paydaşlık gerçekleştirerek sektörel gelişimleri yakından strateji ika şansı elde ediyoruz. Yurt dışına gerçekleştirdiğimiz ihracatlar, iklim ekonomisinin müspet ortak halde etkilenmesini sağlıyor. Bu sebeple hakkıyla aşırı mutluyuz” ifadelerinde bulundu.

“Ülke ekonomisine katkıda mevcut olmak asliye amacımız”

İnşaat ve düzen sektöründe ehemmiyetli çalışmalarda mevcut Çeker, asliye amaçlarının iklim ekonomisine katkıda mevcut olmak bulunduğunu belirtti. Konuyla ilgilendiren değerlendirmelerini sürdüren Çeker, şunları söyledi:

“İçerisinde bulunduğunuz sektörde yapmış olduğunuz çalışmalar, attığınız adımlar iklim ekonomisini de etkiliyor. Biz, ne tüketicilere antre yaparsak deneyelim o alanı çözümleme ediyor, ihtiyaçlarını belirliyoruz. Böylelikle bilirkişi ekibimizle yatırımlarımızı gerçekleştiriyor ve piyasanın gelişimine ehemmiyetli katkılarda bulunuyoruz. Bunların değme biri, iklim ekonomisini müspet ortak halde etkilediği düşüncesince gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan ötürü memnunuz.”

“Yurt dışına dış satım yaparak ülkeye döviz girmesini sağlıyoruz”

Ekibiyle beraberce gayrimenkul dışına ihracatta bulunarak ülkeye döviz girmesini sağlayıcı adlar ortada arazi aldıklarını tamlayan Başbuğhan Çeker, “Ülkeye döviz girmesi hakkıyla aşırı önemli. Bunun düşüncesince gayrimenkul dışına dış satım yapılmalı. Biz de içinde bulunduğumuz sektörlerde aşırı ehemmiyetli icraat gerçekleştiriyoruz. Özellikle 9 senedir yapım sektöründe çalışmalarda bulunduğumuz düşüncesince gayrimenkul dışına dış satım yaptığımızı söyleyebilirim. Böylelikle ülkeye döviz girmesine katkıda bulunuyoruz. Bunun yanı esna ilgilendiren sektörlerde değişik çalışmalarda da bulunacağız. Yapacağımız çalışmaların değme biriyle tüketicilere ehemmiyetli katkılarda bulunmayı hedefliyoruz. Bu sebeple dip ortak emek vermek içinde bulunacağımızı ve emeklerimizin meyvesini alacağımızı söyleyebilirim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?