Ekonomi

Gıda takviye şirketinden ‘Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Harekatı’ projesi

Gıda takviyesi dalında çalışkanlık yayınlayan Kyani, mıhlı birlikte hayat arz etmek neredeyse ‘Nutri Nutrition-Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Harekatı' isminde projesini başlattı.

Gıda takviye şirketinden ‘Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Harekatı’ projesi
14-10-2021 17:53

Dünyada dimdik dirim tedricen ehemmiyet kazanırken katıksız muhtevalı besin takviyelerine de nazarıitibar artıyor. Gıda takviyesi ürünleri dalında çalışkanlık yayınlayan Amerikan kökenli Kyani şirketi şahıslara şimdi dobra müşterek dirim arz gayesi ile proje başlattı. Kyani ‘Nitro Nutrition-Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Harekatı' adlı projesini İstanbul'da icra ettiği matbuat toplantısında duyurdu. Toplantıda dünyaca maruf Mel Gibson, Mehmet Öz üzere adlı sanlı isimlerle etkin Beslenme Uzmanı ve Fitness Uzmanı Mark Macdonald dimdik geçinme ve beslenmeye değgin bilgilerini paylaştı. Etkinlik kapsamında Kyani besin takviye ürünleri de tanıtılırken, mamüllerin Tarım ve Orman Bakanlığı çeşidinden musaddak bulunduğu da vurgulandı.

Toplantıya Kyani Avrupa ve Türkiye'den mesul Başkan Yardımcısı Martin Groppe, Kyani Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy, Kyani İş ortağı Dr. Tunç Tuncer ve matbuat çalışanları katıldı.

Toplantıda mütekellim Beslenme ve Fitness Uzmanı Mark Macdonald, ‘'20 yılı müşterek hayli süredir şahısların menfaatlerini şimdi dobra hissetmelerine ve şimdi dobra görünmelerine araştırma görevlisi oluyorum. Bu benim hayatımın misyonu oldu. Vücudumuzun gıdalarımız ile ne etkileşime girdiği, sağlığımız düşüncesince ne cereyan edebileceğimiz üstünde bilgilerimi, Kyani Nitro Nutrition - Sağıklı Yaşam ve Beslenme Harekatı çatısında değerlendiriyorum. Kyani ile baş başa fiilen hayatlara dokunmaya bitmeme edeceğiz'' laflarını tabir etti.

Şirketin 60 üstünde ülkede çalışkanlık gösterdiğini tabir fail Kyani Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy da iş hacmi büyümesinde elde ettikleri başarıdan bahsederek şirketin 2021-2022 yılı tasar ve hedeflerini anlattı.

Arısoy, "Kyani Türkiye'de besin takviyesi yerine çalışkanlık yayınlayan 2012 senesinde müesses 2020 yılının başı nedeni ile hakkıyla ağır müşterek atak yapmış besin takviyesi firmasıdır. Türkiye'de de ayrımlı müşterek faaliyetle dimdik dirim hareketi üstünde müşterek aktivitemiz var, onun düşüncesince baş döndürücü cıvıl cıvıl günlerin içerisindeyiz.Tanıtımını yaptığımız proje ilesağlıklı dirim düşüncesince neler yapmalıyız, ne beslenmeliyiz üzere soruların cevaplarını paylaştık. Sağlıklı dirim düşüncesince vücudumuzun nelere gereksinimi var, az aşındırmak mi baş döndürücü aşındırmak mi cereyan mi spor mu dört başı mamur bunların hepsinin dengelendiği müşterek dirim hareketi veya müşterek izlence oluşturduk. Bu programın tanıtımını yapıyoruz.Kyani'nin tamamı ürünleri Tarım Bakanlığı ve ilgilendiren departmanlar çeşidinden onaylanmış, analizi işlenmiş ve ruhsatlandırılmış ürünlerdir. İthal ürünlerdir umumi olarak. Her dış alım esnasında lazım izinler ve analizleri yapılmaktadır" dedi.

Toplantıda izlence ile ilgilendiren bilgilerde paylaşıldı. Nitro Nurition programı, hazırlanması bedava büyük stabil öğünlerin tetik müşterek biçimde tüketilmesini ve sade aşındırmak yemeyi içeren çelimli fakat strateji etmesi ince bedava sade egzersizleri içeren müşterek cümle yerine tanıtılıyor.

Şirket yetkililerinden tahsil edilen bilgiye uyarınca Nitro Beslenme Programı, şahısların afiyet hedeflerine ulaşmalarına araştırma görevlisi kazanmak düşüncesince müddetsiz yerine tekrarlanabilen dü asliye programdan oluşan; 21 günce yenilenme ve maaş inkişaf içinde Kyani ürünlerinin kullanımını, derneşik alıştırma planını ve dimdik aşındırmak tariflerini bulunduran müşterek sistem.

Program 3 kademeli tagaddi 3 saatte müşterek protein, yağ, karbonhidrat ile stabil tagaddi türü sunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?