Ekonomi

Getir’in ABD’deki üçüncü durağı Boston oldu

Şikago ve New York'ta işlev vermeye başlayarak ABD'ye aceleci müşterek antre işleyen Getir, ülkenin ehemmiyetli terbiye ve mal merkezlerinden Boston'da ısmarlama almaya başladı.

Getir’in ABD’deki üçüncü durağı Boston oldu
15-12-2021 16:14
'10 dakikada market ürünleri teslimatı' modelini Türkiye'de başlatıp dünyaya saçan Getir'in ABD'deki genişlemesi çabucak bitmeme ediyor. Kasım ayında önceki kendisine Şikago ile ABD kıtasına fut basan Getir, bu ay süresince başlatmış olduğu New York operasyonundan sonraları deminden de Boston'da ısmarlama almaya başladı.

Harvard ve M.I.T. kabilinden dünyanın önde mevrut üniversitelerine ev sahipliği yapmasının yanında mal ve afiyet dalında da ehemmiyetli birlikte özek bulunan Boston, ABD'nin ehemmiyetli şehirleri ortada arazi alıyor. Şirket, sayı farkı 10 dakikada sunmuş olduğu hizmeti hem devim bilimi dirim tarzlarıyla Bostonlulara bununla beraber şehre ayrımlı sebeplerle dünyanın ciharıyek yanından mevrut ziyaretçilere endamsız sürede sevdirmeyi hedefliyor.

Şikago ve New York'ta derin dikkat ile karşılanan şirket, Boston ile dü aydan artık endamsız birlikte müddet süresince ABD'nin 3 iri şehrinde görev vermeye başlamış oldu. Şirketin bu senenin başlangıcında İngiltere ile başlayıp Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Portekiz ile bitmeme fail toptan yolculuğu şu anda 3 kıtada toplanmış 9 ülkeye nail durumda.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?