Asayiş

Gençlerin tartışması bıçaklı ve taşlı kavgaya dönüştü

Antalya'da çoluk çocuk ortada yaşanmış olan tartışma endamsız müddette bıçak ve taşlı kavgaya dönüştü. Tartışmada gençlerden birisi diğerine bıçak ve taş ile saldırırken, öbür dinç ise öfkeden deliye dönerek tehditler savurdu. Görüntüyü çekici yurttaş ise, "O d

Gençlerin tartışması bıçaklı ve taşlı kavgaya dönüştü
03-11-2021 13:00

Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde meydana mevrut olayda, çoluk çocuk ortada çıkan kavga çevredeki vatandaşların ikazlarına karşın bitmeme etti. Gençlerden bir tanesi kız arkadaşının ve çevredeki vatandaşların ikazlarına karşın namına bıçak çektiğini tez etmiş olduğu genci yere düşürüp, eline almış olduğu bıçağı gence doğrultarak “sen kimsin” deyip yerde tekmelemeye bitmeme etti. Diğer dinç ise görüngü yerinden kaçmak namına bulmuş olduğu önce fırsatta yerden kalkarak eline almış olduğu taşı fırlatsa da bıçağını kaptırdığı kadar taşı da denktaş getiremedi.

Çevredeki vatandaşlardan “o da kaşınıyor” tepkisi

Olayı evinin balkonundan el telefonu kamerası ile kaydeden ortak yurttaş da kavgayı açmak düşüncesince efor harcadı. evvel indinde bulunanlara “o da kaşınıyor” diyen vatandaş, sonraları “gençler yapmayın, ayıptır” dediyse de öfkeden deliye dönen dinç kavga etmiş olduğu şahsa “seni öldürürüm” niteleyerek tehditler savurdu.

“Delikanlı ya bıçak çekti erkek”

Çevredekilerin “delikanlı sen de şen dur” demesi üzerine, dinç “abi kıray ya bıçak çekti koca ya” niteleyerek görüngü yerinden kız arkadaşı ile baş başa uzaklaşırken, öbür dinç ise otomobiline binerek zımnında bitmeme etti.

Ahmet Serdar Eser
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?