Asayiş

Genç kız hastane bahçesinde ölü bulundu

Antalya'da dinç kız hastane bahçesinde ölü bulundu. Polis ekipleri vakayla ilişik yerine tetkik başlattı. Öte taraftan dinç kızın toplumsal iletişim araçları hesabındaki, "Bir insanoğlu acıdan delirdiğinde başka insanoğlu onun acısını değil deliliğini görürler" laflar?

Genç kız hastane bahçesinde ölü bulundu
31-12-2021 12:08

Olay, cemaziyelevvel sabahleyin er saatlerinde Muratpaşa ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Devriye rolü işleyen düzenlilik görevlileri, bahçede ortak bireyin sabit yattığını gördü.

Durum, hastane polisine ve keyif ekiplerine bildirildi. İhbar üstüne mevrut keyif ekibi, sabit duran bireyin yaşamını kaybettiğini belirledi.

Yapılan tetkikte şahsın adının İrem Köşeibiş bulunduğu ve sabahleyin er saatlerde cankurtaran ile narkotik ile anılan Yeşildere Mahallesinden geldiği, tedavisi yapıldıktan sonraları çabuk servisten ayrılmış bulunduğu belirtildi.

Genç kızın cenazesi stabil ahiret yolculuğu sebebinin araştırılması düşüncesince adli tababet kurumu morguna kaldırıldı. Burada meydana getirilen işlemin arkası sıra cenazesinin toprağa verileceği öğrenildi.

Polis ekipleri ise vakayla ilişik namına tetkik başlattı. Öte taraftan gailesiz kızın içtimai iletişim araçları hesabındaki, "Bir insanoğlu acıdan delirdiğinde başka insanoğlu onun acısını değil deliliğini görürler" lafları ise ilgi çekti.

Ertuğrul Gün
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?