Teknoloji

Genç Girişimci Başbuğhan Çeker: 'Oyun sektörüne yatırım devam etmeli'

Oyun piyasasının gelişen uygulayım bilimi ile baş başa herhangi ortak güzeşte güneş büyümeye devam fail ortak sektör bulunduğunu aktaran Genç müteşebbis Başbuğhan Çeker, “Oyun sektörü aşırı ehemmiyetli ve türlü yatırımlara gerekseme duyuyor. Bu sebeple sektörü yakı

Genç Girişimci Başbuğhan Çeker: 'Oyun sektörüne yatırım devam etmeli'
06-01-2022 14:10

İnternet ve teknolojik gelişmelerle beraberce aldatmaca sahasının gelişimi de mücahede kesmeden devam ediyor. Sektör ile ilgilendiren yatırım gerçekleştirmek isteyenlere tavsiyelerde mevcut Başbuğhan Çeker ayrımsız sürede değerlendirmelerde bulunarak, “İnternet kullanıcılarının iri müşterek bölümü oyunlara da ilinti gösteriyor. Hatta devir içi yahut devir dışı aldatmaca oynayan kullananların sayısında git gide çoğalma meydana geldiğini söyleyebiliriz. Bu sebeple aldatmaca sektörü baş döndürücü ehemmiyetli ve türlü yatırımlara gerekseme duyuyor. Biz de sektörü yakından çözümleme ediyor ve ehemmiyetli yatırımlarda bulunmaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yatırımların sektör düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyorum”
Oyun sahasının gelişimi yerine yatırımların baş döndürücü ehemmiyetli olduğuna nazarıitibar çekici Başbuğhan Çeker, “Yapılan yatırımlar, sektörlerin gelişimi yerine baş döndürücü önemli. Bu sebeple sektörün güzel çözümleme edilmesi ve muktezi yatırımların yapılması gerekiyor. Ben de nice sektörde kayda bedel yatırımlarda bulundum. Oyun sektörü de ilgilendiğim alanlar içinde arazi alıyor” dedi.

“Sektördeki çalışmalarımı sürdüreceğim”
Oyun dışından yapım kadar değişik sektörlerde de yatırımlar ve girişimlerde bulunduğunu kail Çeker akıbet şekilde da, “Oyun sektöründeki çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu sebeple baş döndürücü ehemmiyetli girişimlerim bulunuyor. Her şeyden evvel bu bölgede muktezi bulunduğunu düşündüğüm yatırımlarda bulunuyor. Ayrıca iklim ekonomisi üstünde de müspet etkilerim olmasını istiyorum. Yurt dışındaki fuarlara katılıyor, emlak dışına ihraçlarda bulunuyorum. Böylelikle ülkeye döviz girmesine az buçuk da olsa katkıda bulunduğuma inanıyorum. İçerisinde bulunduğum sektörlerdeki gelişimleri yakından izleme ediyor, çalışmalarımı bu gelişmelere uyarınca yeniliyorum. Biliyorsunuz, neyi kesinlikle yapmış olduğunuz başarınızı etkiliyor. Bu sebeple ego de dizgeli ve derneşik müşterek biçimde ilerlemeye çalışıyorum. Yaptığım çalışmaların beni gönül tokluğu ettiğini ancak hâlâ müşterek tomar çalışmam icap ettiğini söyleyebilirim. Hem aldatmaca hem de yapım sektöründe değişik icraat gerçekleştireceğimi söyleyebilirim” laflarıyla açıklamalarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?