Asayiş

FETÖ’ye Kastamonu’da darbe! DEVA Partisi İl Başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı

Kastamonu'da jandarma ekipleri çeşidinden planlı operasyonda, aFETÖ/PDY silahlı yıldırı örgütünün baştan yapılandırılması düşüncesince faaliyetlerde bulunmuş olduğu belirlenen DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanının da aralarında bulunmuş olduğu 3 kişi gözaltına alınd?

FETÖ’ye Kastamonu’da darbe! DEVA Partisi İl Başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı
14-01-2022 13:38

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı kabilinden 8 aydır düzenlenen anket kapsamında, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kabilinden Taşköprü ilçesinde meydana getirilen operasyonlarla FETÖ/PDY'ye silahlı yıldırı örgütünü baştan yapılandırmaya çalışmış oldukları ve bu amaçla toplantılar düzenledikleri, yardımlar topladıkları kanıt edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Komandoların da dayanaklık etmek verdiği operasyonlarda gözaltına tahsil edilen eşhas ortada DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı'nın da bulunmuş olduğu ve Jandarma ekipleri kabilinden Antalya'da kalmış olduğu otelde yakalandığı öğrenildi.

Operasyonda yakalanan M.K. ve N.S. adlı eşhas ve DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı'nın ev ve bürolarda kontrol yapıldı. Yapılan aramalarda 6 skor 1 dolarlık banknot, 950 skor yasaklanmış yayın, 4 skor gözde bellek, 4 skor bilgisayar, 4 skor tablet elektronik beyin ve 8 skor el telefonu ele geçirildi. Ayrıca baş döndürücü sayıda, teşkilat sergerde Fettullah Gülen'e ilgilendiren bulunan kitaplar, dergiler ile elektronik beyin ve danışma cihazları ile iane derç makbuzları ele geçirildi.

Gözaltına tahsil edilen şahıslarla alakalı anket bitmeme ediyr.,

Vedat Yunus İkizoğlu - Akif Doğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?