Asayiş

Fatih'te 32 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu

Fatih'te yabancı uyruklu 32 yaşındaki darülfünun talebesi Kemal Ahmedenov, kalmış olduğu evde ölü yerine bulundu. Ekipler, yaşamını kaybeden öğrencinin ölümü ile ilişik tetkik başlattı.

Fatih'te 32 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu
11-12-2021 07:38

Olay vakit 22.00'da Fatih Seyyid Ömer Mahallesi Köprülüzade Sokak üstündeki apartmanın eksiklik ikinci katında mevcut dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye layıkıyla İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi bulunan 32 yaşındaki Kemal Ahmedenov'a arkadaşları ulaşamadı.

Tek başına yaşıyordu, ölü bulundu

Bunun için Kemal Ahmedenov'un evine mevrut arkadaşları kapının açılmaması için vaziyeti itfaiye komprador mutavassıt ekiplerine bilgi verdi. İhbar için Kocamustafapaşa İtfaiye Amirliğinden mevrut ekipler, kapıyı açtıklarında şahsın yerde gelişmemiş durumda yattığını gördü. Daha sonradan fenomen hesabına mevrut kolluk ekipleri, vaziyeti fenomen noktayı tetkik ekiplerine bilgi verdi. Ekipler, yabancı uyruklu Kemal Ahmedenov'un evinde ayrıntılı tetkik gerçekleştirdi. İnceleme kararında şahsın yaşamını kaybetmiş olduğu belirleme edildi.

Geniş kabiliyetli tetkik başlatıldı

Olay hesabına mevrut savcının gerçekleştirdiği kontrollerin peşi sıra şahsın ölmüş gövdesi cenaze uzlaştırıcı ile Adli Tıp Morguna götürüldü. İddiaya layıkıyla Kemal Ahmedenov'un geçmiş geceleyin ihvan ile ortak araya gelip eğlenilmiş olduğu öğrenildi. Şahsın evinde meydana getirilen tetkikte da alkol şişelerinin bulunmuş olduğu öğrenildi. Yaşanan fenomen ile ilişik tetkik başlatıldı.

Davut Has - Mehmet Furkan Doğan
 

İLGİLİ HABER
Babasının çalışmış olduğu ticari taksisi ile ağaca çarpan canlı yaşamını kaybetti Babasının çalışmış olduğu ticari taksisi ile ağaca çarpan canlı yaşamını kaybetti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?