Spor

Fatih Tekke: 'Kaliteli bir kadroya sahibiz'

A. Denizlispor'un acemi hocası Fatih Tekke, nitelikli bir kadroya erbap olduklarını fakat sıkkın süreçten adam olmak düşüncesince vakte gerekseme bulunduğunu söyledi.

Fatih Tekke: 'Kaliteli bir kadroya sahibiz'
12-11-2021 18:19

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor, 13. haftada başına gelebilecek Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı. Takımın toy hocası Fatih Tekke, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen alıştırma evveliyat matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Öncelikle yerine takımın bulunmuş olduğu vaziyetten çıkmasını istediklerini tamlayan Tekke, “Biz elimizden geldiği denli çalışacağız.

24 bugün buradayız. Tabii ki en önce bulunduğumuz yerden çıkmamız gerekiyor. Dışarıdan bakılınca aşırı birinci sınıf bir kadromuz bulunduğunu düşünüyorum. Oyuncuları bir arada, bir yazı içinde tehyiç etmek devir istiyor. Biz bu denli dümdüz goller yememiz gerekiyor, bu takıma yakışmıyor. Aidiyeti, bu coşkuyu bu şehre vermemiz gerekiyor. Günün böylecene şehrimizin istediği oyunu bu grup oynayabilir, oynayacaktır. Bu oyuncuların Denizlispor'da bir amacı olması lazım. Bir maksata bağlatmalıyız. Evet, esame güzel ancak birbirinden ayrıysa olmaz, bu arada peyda etmek zorundayız. Bir familya derece sumsuk derece cereyan etmemiz lazım. O devir işimiz elan kolaylaşır” dedi.

“Milli grup arası bizim düşüncesince bir avantaj”

Milli grup arasının kazanım bulunduğunu tamlayan Tekke, “Öncelikle bulunduğumuz vaziyetten çıkmalıyız. Bulunduğumuz gidişat aşırı güzel bir gidişat değil. Olumsuz taraflarımızı olumluya döndürmeliyiz. Olumlu taraflarımızı elan da arttırmalıyız. Bunun düşüncesince bir süreye gerekseme var. Bu süreyi geçirirken de kazanmamız gerekiyor. Bu ligde bedava karşılaşma yok. Keçiören maçına erinç lüzumlu analizlerimizi yapıyoruz. Biz en önce öz problemlilerimizi sıfırlamaya çalışacağız. Milli grup arası bizim düşüncesince bir avantaj. İlk karşılaşma evimizde, ümit ederim 3 benek bağış ederek, güzel bir coşkuyla buyurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fadıl Pişkin - Hüseyin Yılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?