Spor

Faruk Eczacıbaşı: “Kupayı getirmeyi bekliyoruz''

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, CEV Kupası'nda finale yükseldikleri düşüncesince hararetli bulunduğunu söyleyerek, “Kupayı getirmeyi bekliyoruz. O devir baş döndürücü bahtiyar olacağız” dedi.

Faruk Eczacıbaşı: “Kupayı getirmeyi bekliyoruz''
01-03-2022 22:08

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası nısıf bitiş ikinci maçında, 3-0 kazanılmış olduğu geçmiş yarışmanın rövanşında dalında CSM Volei Alba Blaj'ı gine 3-0 yenerek ismini finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Daha ayrımlı ortak yükseliş sergileyeceğimizi düşünüyorum”

Çok hararetli bulunduğunu aktararak laflarına süregelen Eczacıbaşı, “Kupayı getirmeyi bekliyoruz. O devir baş döndürücü bahtiyar olacağız. Bu yıl acemi ortak takımla yola çıktık. Bundan sonradan elan ayrımlı ortak yükseliş sergileyeceğimizi düşünüyorum. Yetişmeleri ve çıkarlarını göstermeleri açısından dinç oyuncuların olmasını baş döndürücü önemsiyorum. Bu günün gençleri yarının pişkin aktörleri olacak" diyerek konuştu.

“Türkiye'de avrat voleybolu yükselişte”

Türkiye'nin avrat voleybolunda çıkışta bulunduğunu tamlayan Faruk Eczacıbaşı, "Bunun bitmeme edeceğini kestirim ediyorum. Bu yapılaşmada Eczacıbaşı'nın baş döndürücü görevi vardır, çorbada baş döndürücü tuzumuz vardır. Biz Türkiye namına bakıyoruz. Türkiye'nin elan yapacağı baş döndürücü bilinçlilik mevcut ve zirvede kalması lazım" ifadelerini kullandı.

Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın - Samet Yalçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?