Asayiş

Eyüpsultan’da buz pistine dönen yolda yaşanan kaza kamerada

İstanbul Eyüpsultan'da kar yağışının bitmesinin arkası sıra buz pistine dönen ortak caddede meydana mevrut kaza, düzenlilik kameralarına yansıdı.

Eyüpsultan’da buz pistine dönen yolda yaşanan kaza kamerada
28-01-2022 16:13

Kaza, Düğmeciler Mahallesinde zaman 09.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, derin kar yağışının peşi sıra tesirini yayınlayan dargın hava, caddede buzlanmaya sebep oldu.

Caddeden dun akıllıca mevrut taşıt sürücüsü kasise gelmeden evvel frene bastı. Sürücünün frene basmasıyla kayan araç, kuvvetli bariyerlere çarparak durabildi.

Arkasından seyreden ortak apayrı taşıt ise duramayarak kaldırıma çıktı. Kaza hatırat asayiş kameraları kabilinden saniye saniye kaydedilirken kazanın yaşandığı cadde, şehremaneti ekiplerince temizlendi. Cadde esnafı, sabahleyin saatlerinde ayrımsız noktada arka arkaya kazaların yaşandığı söyledi.

“Toplam 4 parça kaza ha burada”

Yaşanan kazaları özetleyen esnaf Berkan Taşdemir, “Sabah er saatte buz tutmuş burası. Tuz da dökülmemiş. Yukarıdan mevrut isim kasis mevcut niteleyerek frene bastı. Birinci taşıt bu tarafa geldi. Sonra arkadan apayrı ortak taşıt frene bastı. Fren tutmayınca öndeki vasıtaya arkadan vurdu. O kazada 7 parça taşıt arka peşe durdu. O kazadan sonraları 4 parça taşıt gine ayrımsız halde kaza yaptı. Sonra tuzlama yaptılar. Sonra 3 taşıt ayrımsız noktada birbirine girdi. En böylecene da dü taşıt kaza yaptı. Toplam 4 parça kaza ha burada. Yollar buz tutmuştu. Yürümekte fark zorlanıyorduk. Yürüyen eşhas fark kayarak düşüyor” dedi.

Caner Sönmez - İsmet Aktaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?