Asayiş

Evladının tehditleriyle yaşayan anne, ölüm korkusuyla parkta kalıyor

Adana'da ekol başmuallim yardımcısını bıçaklayıp başıboş kalan, namına de tabanca sıkıp tehditler savuran evladının hapse girmesini talip kadın, “Bu çocuğun ruh bilimsel otama görmesi gerekiyor. Önüne gelene saldırıyor. Kıyafetlerim yanımda sokaklarda geziyorum ölüm ko

Evladının tehditleriyle yaşayan anne, ölüm korkusuyla parkta kalıyor
14-03-2022 11:43

2016 senesinde hususi müşterek dershanede girmiş bulunduğu Seviye Belirleme Sınavı'nda 500 mükemmel nokta meydan ve derslerinde aşırı elleme bulunan D.K.'nın (17) yaşamı çabucak kabusa döndü. evvel gidiş geliş kazası geçirip katkısız bacağına 10 platin ile 4 başlı takılan çocuk, arkası sıra içtiği gerçek olmayan rakıyla ölümden döndü.

Daha sonradan da dost kurbanı bulunan genç, okulu bıraktı. Annesi İlkay Kayam'ın çabalarına karşın okula gitmeyen D.K., daim gürültü yazar annesini de tehdit etmeye başladı. Geçen ay ise D.K., kendisini okula almadığı iddiasıyla hususi müşterek okulun başöğretmen yardımcısını bıçakladı. Gözaltına tahsil edilen genç, henüz sonradan yaşı ıvır zıvır bulunduğu sebebi öne sürülerek başıboş bırakıldı.

Annesi tenkil sonucu aldırdı

Ardından biçim Çukurova ilçesindeki evine revan genç, namına motor almadığı iddiasıyla annesine silahla acı yazar tehditler savurdu. Komşuların polise çav vermesi hesabına fenomen hesabına mevrut ekipler, D.K.'yı gözaltına aldı. Savcılıkta anlatım verdikten sonradan D.K., başıboş kalırken anne İlkay Kayam da evladı kendisince tenkil sonucu aldırdı.

Geçen hafta Perşembe haset de tenkil sonucu bulunmasına karşın D.K., eve 2 tabanca getirip annesine bıraktı. Anne Kayam da Cuma haset silahları polise götürüp doğrulama etti. Bunun hesabına D.K. da annesini tehdit etti. Ölüm korkusuyla parklarda küsurat dinç kadın, demin evladının cezaevine girmesini ve ruhsal otama görmesini arzu etti.

2019'da kıraat etmek istediğini söylemişti

Öte yandan, 6 Kasım 2019'da D.K.'nın İhlas Haber Ajansı'na verdiği röportajda da kıraat etmek istediğini söylemesi uyanıklık çekti. O çevrim elektronik beyin mühendisi peyda etmek istediğini tamlayan D.K., şu ifadeleri kullanmıştı:
"Seviye Belirleme Sınavı'nda 500 mükemmel nokta aldım. Bilgisayar mühendisi peyda etmek isterim fakat olanaklar el vermiyor. Yetkililer sesimi duysun, beni elleme müşterek okula yerleştirsinler. Okumak istiyorum.”

Yaşı ıvır zıvır diyerek tutuklanmıyor

Anne İlkay Kayam, oğlunun namına tabanca sıktığını, bu nedenle de tenkil sonucu aldığını belirterek, “Geçen ay eve geldi bana 2 el acı etti ve polise çav verdim. Ardından evladımdan esirgeme sonucu aldım. Onun arkası sıra da hususi müşterek okulun başöğretmen yardımcısını bıçakladı. 1 devir sonradan gene eve geldi ve gene fenomen çıkarttı. Sürekli ego karakola gidiyorum. En böylelikle beni vuracak. Bana attığı tehdit mesajları da var. Hepsini karakola veriyorum fakat bebek tek tutuklanmıyor. Yaşı ıvır zıvır deniliyor ve gönderiliyor” diyerek konuştu.

Oğlunun cezaevine girmesini talip anne İlkay Kayam, şunları söyledi:

"Devletten iane bekliyorum. Bu bebek alınsın, ruhsal otama görmesi gerekiyor. Önüne gelene saldırıyor. Savcıya yalvardım, ‘bu bebek önüne gelene saldırıyor, gayz parçası müşterek bomba geziyor' dedim. Savcı da yaşı ıvır zıvır diyerek müşterek bilinçlilik yapamayacağını söyledi. O devir 18 yaşına vardığında gelip benim kafama sıksın. Ben ne yapacağımı şaşırdım.”

"500 mükemmel puanlı çocuktu"

Evladının 4 yıl önceki aşırı cin fikirli ve gayz parçası olduğundan bahseden anne Kayam, “Bu bebek 2016 senesinde hususi müşterek dershanede girmiş bulunduğu Seviye Belirleme Sınavı'nda ise 500 mükemmel nokta meydan ve derslerinde aşırı elleme bulunan müşterek çocuktu. Bir motor kazası geçirdi ve bu duruma geldi. Şuanda halen motor istiyor. Eve tabanca getiriyor, kurşun getiriyor. Birde daim tehdit ediliyorum ben. Kime gideyim, kimden iane isteyim” dedi.

Evladı kendisince tenkil sonucu bulunmasına karşın oğlunun eve tabanca getirdiğini öne devam eden Kayam, “Perşembe haset eve tabanca getirdi. ‘Bu silahlara müşterek bilinçlilik olursa kafana mermiyi yersin' dedi. Sonra da evden baskı gitti. Silahları ego 1 devir sonradan karakola götürüp doğrulama ettim. Şimdi beni daim tehdit ediyor. Evden çıktım parkta kalıyorum. Kıyafetlerim de yanımda sokaklarda geziyorum ölüm korkusuyla. Gideceğim toprak namevcut çünkü. Alın bu evladı cezaevine atın. Önüne gelene saldırıyor ve yaşı ıvır zıvır bulunduğu düşüncesince ukubet almıyor. Bunun da farkında” ifadelerini kullandı.

Umutcan İşledici
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?