Asayiş

Esnafın yorgun mermi ile ölümden döndüğü anlar kamerada

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, ofisine yorgun mermi zedelenmek ederek ölümden dönen esnaf, 'Silaha hayır' çağrısında bulundu. Esnafın ölümden döndüğü anlar asayiş kamerasına yansıdı.

Esnafın yorgun mermi ile ölümden döndüğü anlar kamerada
02-01-2022 16:05

Edinilen bilgiye uyarınca olay, Suruç ilçesine ilişkin Aligör Caddesindeki ortak yapım firmasının şantiyesinde meydana geldi. Esnaf Murat Akkuş, arkadaşı ile ofisinde oturmuş olduğu tam çabucak alevli ortak ahenk ile irkildi.

Ofisine yorgun mermi zedelenmek ettiğini ayırt fail Akkuş ve yanındakiler, tavanı delerek cezaevi giren mermi çekirdeğini yerde gördü. Durumu düzenlilik güçlerine bildiren Akkuş, 'Silaha hayır‘ çağrısında bulunarak, özelikle düğünlerde tabanca kullanılmaması icap ettiğini söyledi.

”İnsan yaşamı bu derece ehven olmamalı“

Oturduğu koltuğun üzerinden tavanı delerek, yere sakıt mermi ile ölümden döndüğünü aktaran esnaf Akkuş, ”Ofiste arkadaşla beraberce oturuyorduk. Birden alevli ortak ahenk geldi. Önümde de türap yükseldi. Yukarı tavana baktım, delinmiş. Arkadaş dedi Murat yorgun mermi zedelenmek etti. Bu yorgun mermi, sacı deldi, aradaki izocamı deldi ve asık tavanı delerek yere düştü. Bu yorgun mermi şayet bana zedelenmek etseydi şuan yaşamda olmayabilirdim. Ben üç babasıyım. İnsan yaşamı bu derece ehven olmamalıdır. Buradan çağrıda mevcut olmak istiyorum. Gereksiz yere, düğünlerde tabanca kullanılmasın“ ifadelerini kullandı.

Mehmet Bilgin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?