Asayiş

Eşine şiddet uygulayan kocaya linç girişimi görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da ayrılma evresindeki eşine şiddet uyguladığı düşüncesince tenkil cezası düzlük ve kayınbabasının evini basıp kayınbiraderini bıçakla yaralayan şahsa sokakta linç girişimi görüntüleri ortaya çıktı.

Eşine şiddet uygulayan kocaya linç girişimi görüntüleri ortaya çıktı
10-01-2022 14:07

Edinilen bilgiye göre, fenomen Sarıçam ilçesine ilişkin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 26 Aralık haset meydana geldi. İddiaya göre, Sarıçam'ın Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan Veysel A. (52), huzursuzluk yaşamış olduğu 28 salname benzeri Döndü A.'ya (50) şiddet uygulamaya başladı. Sürekli pataklama yediğini öne devam eden kadın, 4 ay ilkin eşinden ayrılma sonucu aldı. Boşanmayı onama etmeyen Veysel A., eşine şiddet uygulamaya bitmeme etti. Bunun ilişkin Döndü A. ise kolluk merkezine giderek, benzeri için tenkil sonucu çıkarttı.

Kayınbabasının evine revan Veysel A., kayınbiraderi Fatih Y. ile münakaşaya başladı. Tartışma endamsız müddette kavgaya dönüşünce Veysel A., Fatih Y.'yi bıçakla yaraladı. Daha sonradan kaçmaya süregelen Veysel A., Fatih Y.'nin yakınları çeşidinden yakalanarak çıkmaz ortasında taş ve sopalarla zedelenmek edildi. Başından ve vücudunun ayrışık yerlerinden vurulan Veysel A. kanlar içinde yere yığılırken, 4 çirkin şahsa vurmaya bitmeme etti. Dayakçı kocaya linç girişiminin ise düzenlilik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Çevredekilerin hali bildirmesi ilişkin alana baş döndürücü sayıda kolluk ve esenlik kadrosu gönderme edildi. Sağlık görevlilerinin önceki müdahalesini icra ettiği Veysel A. ile Fatih Y. ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. Tedaviye tahsil edilen Veysel A.'nın dirimsel tehlikesinin bulunmuş olduğu öğrenildi. Kavgaya karışanlar ise kolluk merkezine götürüldü. Zanlılar başıboş kaldı. Dayak yiyici koca ise hastanede otama edildikten sonradan taburcu oldu.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?