Asayiş

Esenyurt'ta testereli saldırganın kafasına sandalye vurdu

Esenyurt'ta ecnebi tabiiyetli dü ad ortada süregelen ağız dalaşı kavgaya dönüştü, vakada testere ve sandalyeler havada uçuştu. Kimsenin yaralanmadığı görüngü çevredeki vatandaşların el telefonu kamerası kabilinden kaydedildi.

Esenyurt'ta testereli saldırganın kafasına sandalye vurdu
02-11-2021 09:23

Olay, geçtiğimiz Pazar haset vakit 17.00 sıralarında Sultaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şimdi evvel de aralarında husumetin mevcut ecnebi tabiiyetli şahıslar, sokakta gine münakaşaya başladı.

Bir müddet sonraları yaşanmış olan ağız dalaşı testere ve sandalyelerin de karışma bulunduğu kavgaya dönüştü. Olay, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile çelimsiz müddette akıbet bulurken yaşanmış olan o gürültü ise çevredeki ortak vatandaşın el telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yaşanan kavgayı özetleyen esnaf Doğan Dalkılıç, “Biz seslere dükkandan dışarıya çıktık. Yine ecnebi tabiiyetli komşularımızın gürültü ettiğini gördük. Birinin elinde sandalye diğerinde ise sandalye vardı ve birbirlerine saldırıyorlardı.

Daha evvel de ayrımsız insanların burada taşlı ve sopalı aşırı kavgaları oldu. Artık bizde esnaflar yerine buradan aşırı sıkıldık. Ben kestirmece 8 aydır burada esnafım ve gelişigüzel devir gürültü ediyor bu şahıslar. Durumu o bir vaziyete geldi ki bundan sonraları caddeden insanoğlu buraya girmiyor” dedi.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?