Asayiş

Esenyurt’ta şaşkın hırsızlar kaçarken arkadaşına çarptı

Esenyurt'ta dakikalar içinde inhisar bayisinden kısaca 200 bin TL tutarındaki ürünü araklayan hırsızlar, sitenin temizlikçisinin gelmesiyle beraberce kaçmaya çalışırken, arkadaşlarına çarptı. Araba kaputuna tutunan arkadaşlarına da aldırış etmeyen hırsızlar, arkalarına bak

Esenyurt’ta şaşkın hırsızlar kaçarken arkadaşına çarptı
03-12-2021 09:48

Olay, cemaziyelevvel 05.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde mevcut müşterek inhisar bayinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabahleyin saatlerinde otomobil ile dükkanın bulunmuş olduğu caddeye mevrut hırsızlar, saniyeler içinde kapıyı kırarak içeriye girdi.

Dükkanın içinde buldukları içki ve sigara kolilerini koşarak otomobile haiz hırsızlar, o tam caddeden sabık sitenin temizlikçisine yakalandı. Aralarında yaşanmış olan endamsız devamlı arbedenin arkası sıra panikleyen hırsızlar, geldikleri otomobil ile kaçmaya çalışırken arkadaşlarına çarptı.

Kaputa tutunan arkadaşlarına aldırmayan hırsızlar ise durmayarak kayıplara karıştı. Yaşanan o trajikomik arakçılık anları ise çevredeki müşterek işyerinin düzenlilik kamerasına her an yansıdı.

“Temizlikçi arkadaş olmasa dükkanı götüreceklerdi”

Yaşanan hırsızlığı özetleyen dükkan sahibi Atakan Çiçekçi, “Saat 05.00 sıralarında dükkanı soymuşlar. Emniyetten ihvan beni aradı, o biçimde vakadan haberim oldu. Hırsızlığın yaşandığı esnada bizim sitenin temizlikçisi müşterek arkadaş var. O arkadaş vakası görüyor ve mevzuya karışan oluyor. Kısa devamlı aralarında çatışma çıkıyor. Zaten o arkadaş olmasa dükkanı kırcı götürecekler. Yaklaşık 200 Bin TL'lik dokunca var” dedi.

“Çarptıkları hırsız kaputta somurtkan kaldı”

Hırsızların panikle kaçarken kişi arkadaşlarına çarptığını anlatım fail Çiçekçi, “Hırsızlar kaçarken temizlikçi arkadaş onlara tepik ve tokat atıyor. Tabi heyecanla otomobile binen hırsızlar kaçarken müşterek arkadaşlarına çarpıyor. Arkadaşları kaputta somurtkan biçimde hırsızlar kayıplara karışıyorlar. Allah devletimize gün dikilmesi vermesin. Polis arkadaşlarımız doğrudan vakaya dahil etti. Allah onlardan ve duygun vatandaşımızdan razı olsun. O arkadaş olmasa zararımız aşırı şimdi müşterek tomar olabilirdi” dedi.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?