Asayiş

Esenyurt’ta dans eden temizlik görevlisi konuştu

Esenyurt Belediyesi'nde etkin temizlik işçisinin yararsız toplarken dans etmiş olduğu videoteyp içtimai medyada ruzname olmuştu. İşini istekle yaptığını kail o temizlik işçisi ise İhlas Haber Ajansı'na konuştu.

Esenyurt’ta dans eden temizlik görevlisi konuştu
27-04-2022 14:09
Esenyurt Belediyesi'nde temizlik görevlisi Savaş Ünal, yararsız toplarken dans etmiş olduğu anlamış olur toplumsal medyada ruzname olmuştu. Sabah uyandığında kendini toplumsal medyada izlediğini ve bu gidiş karşısında utandığını tamlayan Ünal, yaşamış olduğu o anları anlattı.

Herkesin işini bayıla bayıla yapması icap ettiğini tamlayan Savaş Ünal, “İstanbul Esenyurt'ta tevakkuf ediyorum ve Esenyurt Belediyesi'nde çalışıyorum. Esenyurt'u bir çok insanoğlu burun kıvırıyor ve karalıyor. Ama ego 26 senedir Esenyurt'ta olduğum düşüncesince mutluyum. İşimi bayıla bayıla yapıyorum ve o anlarda da oynama arzusu geldi. Ben alışılagelen çalışıyordum, yararsız alıyordum. O tam arkamıza birlikte taşıt yaklaştı ve musiki açtı. Bende o an sevinç ile oynamaya başladım. Bilmiyordum bu halde toplumsal medyaya atacağını. Sabah uyandığımda gördüm oynadığım görüntüleri. Sonra çaker şaşırdım ve öz kendime ‘Ben hakeza birlikte bilinçlilik mi yapmışım' diyerek sordum. Tabi birazda utandım açıkçası” dedi.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?