Asayiş

Ermenistan askerleri Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtı: 1 askeri kamyon hasar aldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin türlü yönlerden Kelbecer ilindeki Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığını duyururken, Azerbaycan ordusuna ilişik müşterek askeri kamyonun hasar almış olduğu öğrenildi.

Ermenistan askerleri Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtı: 1 askeri kamyon hasar aldı
15-11-2021 12:29

Azerbaycan Savunma Bakanlığından meydana getirilen açıklamada, esbak akşam saatlerinde Basarkeçer ilinin Yukarı Şorca'daki mevzilerindeki Ermenistan askerlerinin, Kelbecer ilinin Zeylik ve Yellice anlamında mevcut Azerbaycan Ordusu'nun mevzilerine acı antlaşma ve muhtelif silahlar kullanarak dip halde ateş açmış bulunduğu belirtildi.

Bu sabah, Azerbaycan ordusunun bitirme kamyonu ve bu yönde enfrastrüktür emekleri özne birliklere de Ermeni askerleri kabilinden ateş açıldığı da bildirilirken, Azerbaycan askerleri kabilinden hemen müdahalede bulunulduğu ve muktezi önlemlerin alındığı açıklandı.

Açıklamada, ateş edilen askeri kamyonun hasar almış bulunduğu belirtilirken, Azerbaycan askerlerinin yaralanmadığı ve koşulların askerlerin kontrolü altında bulunduğu aktarıldı.

Bakanlık, Ermenistan-Azerbaycan sınırındaki gerginliklerin kâffesi sorumluluğunun Ermenistan'a ilgilendiren bulunduğunu belirtti.

Kamil Nadirli
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?