Asayiş

Emniyet şeridi ihlali yapan sürücü tepkisiyle şaşırttı

Maltepe'de yolsuz çakar ve siren tertibatı bulunduranlara müteveccih denetimde çakar tertibatı bulunduran, güven şeridi ihlali yapan sürücülere cezai muamele uygulandı. Emniyet şeridi ihlali icra ettiği nedeni öne sürülerek ukubet yiyici birlikte sürücünün, "Herkes geçmiş old

Emniyet şeridi ihlali yapan sürücü tepkisiyle şaşırttı
19-11-2021 23:22

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri E-5 Maltepe'de Kadıköy istikametinde çakar kullanan araçları durdurarak denetledi. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren çırçıplak sürücülerin araçlarına çakar çıra takması ve kullanmasının yasaklanması dolayısıyla yasağa uyulup uyulmadığı arama edildi. Denetimler esnasında çakar siren tertibatı bulunan vasıtalar durdurularak müsaade belgeleri incelendi.

“Herkes geçmiş olduğu düşüncesince ego de geçtim”

Emniyet şeridini ihlal fail vatandaşlardan Nejdet Yıldız denetime tepki gösterdi. Yıldız, "Ben Almanya'dan buraya geldim. Böyle ortak trafik, hakeza ortak rezillik, hakeza ortak nesne olmaz. Herkes gidiyor. Ben kalıyorum 2 zaman geriye, Herkes geçmiş olduğu düşüncesince ego de geçtim. Bir seneden fazladır buradayım. Ben de değme çağ gidiyorum. Ne ukubet gelirse gelsin arabayı da 1 ay sonraları Almanya'ya götürüyorum. Daha bana burada otomobil geçişsiz değil“ dedi.

Enes Şamil Gönenç - Sevgi Canpolat

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?