Spor

Edin Visca için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da, Medipol Başakşehir'den nakil edilen Edin Visca için Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Edin Visca için imza töreni düzenlendi
07-01-2022 17:44
Trabzonspor'un, Başakşehir'den renklerinde bağladığı Visca için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törende mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, “11 senedir devletimizde şekil giyen Edin Visca'nın gelişiminde aşırı iri hisse sahibi bulunan ve nakil sürecinde bizlere rastgele ayrışık kolaylığı sağlayıcı Başakşehir dümen kuruluna, giranbaha başkanı Göksel Gümüşdağ'a, engel gerisinde bu transferin gerçekleşmesi için efor harcayan giranbaha asbaşkanımız Ertuğrul Doğan'a, Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, dümen oturmuş üyeleri Mustafa Saral ve Ömer Ayvacı ile oyuncumuzun menajerlerine teşekkürname ediyorum. Edin Visca her insanın tanıdığı, ölçüm ettiği, etraflıca senelerdir devletimizde ferde oynayan, efendiliği, centilmenliği ve performansıyla kişilerin gönlünü elde eden giranbaha ortak oyuncumuz. Kendisine ‘hoş geldin' diyorum. Çok iri ortak ailenin içine girmiş bulunuyor. Trabzon, futbolu az buçuk ayrımlı yaşar.

Sabah Trabzonspor'la gözümüzü açar, futbolla yaşarız ve gene bu halde yatağa yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı üstelik havi ortak kavram, ortak olgudur. Futbolun ve sporun rastgele obje bulunduğu ortak site burası. Aynı sürede sonuç aşama tutkulu, kulübünü ve oyuncusunu bağrına basan, kendiliğinden ve ailesinden ortak zerre kendisine onama fail ortak yer. Visca da bu heyecanı hayatta ballanmak istediğini söylemişti. Takımımıza çelim katacağına inanıyorum. Kulübümüzün amacı çabucak bökelik yahut şampiyonluklar değil. Allah kader ederse hem böke bununla birlikte kalıp iktisap etmek istiyoruz. İnşallah Visca'nın jübilesini de Trabzonspor'da gerçekleştirmek kader olur” dedi.

Visca'ya, nakil sürecinde azimli tavrı için de teşekkürname fail Başkan Ahmet Ağaoğlu, şunları söyledi:

“Transferde en ehemmiyetli görevi Visca oynadı. Çok yatkın ve istekliydi. Çok akıllıca ortak kulübe geldi. Yaklaşık kendisine 45-60 gündüz devam eden ortak nakil süreci oldu. Futbol kamuoyunun beklediği ortak transferi aşırı şükür esenlikle neticelendirdik.”

Visca: "Trabzonspor topluluğu senelerdir beni istiyordu"

Bordo-mavili takıma nakil olduğundan aşırı bahtiyar bulunduğunu vurgulayan Visca, "Trabzonspor topluluğu senelerdir beni istiyordu. En böylelikle bu nakil gerçekleştiği için başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na teşekkürname ediyorum. Başakşehir'de hocamızla ve Göksel Başkan'la görüşerek bu nakil için müsaade aldım. Başakşehir'de nice şeyi yaşadığımı belirterek Trabzonspor'a gidip acemi şampiyonluklar hayatta ballanmak istediğimi söyledim. Trabzonspor kalıp ortak kulüp, nefes kesici ortak taraftara sahip. Ben de bu ailenin ortak parçası iktisap etmek istedim.

Artık buradayım, aşırı hararetli ve aşırı mutluyum. Bundan sonraları benim işim sahada. Sizinle ve taraftarlarımızla bu arada elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışacağım. Burada eş ortamı var. Bunu önce gündüz gördüm. Bu tün ezanı korkmak arzu ederdim lakin maatteessüf kavait var. İnşallah hacısı hocası için hayırlısı olur. Hedef çabucak bu sene bökelik değil, ortak iki sene süresince Türkiye'de başrolde olmaktır. Bu topluluk bunu doğruluk ediyor. Altını çizerek söylüyorum, buraya yatkın ve motive ortak halde geldim. Transferim Bosna'da da aşırı müspet karşılandı. Şimdi oraya formalarımı göndereceğim” sanarak konuştu. İmza töreninin peşi sıra Edin Visca, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun isteğiyle 1461 nüsha şekil satın aldı.

Gökmen Şahin

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?