Gündem

Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarına mama dağıtıldı

Aras Kargo'nun “Doğa Dostu Araslar” platformu, Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) ile beraberce sahaya çıktı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kemerburgaz civarlarındaki sokak hayvanlarına hizmetçi etkinliği yapıldı.

Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarına mama dağıtıldı
04-10-2021 12:50

Aras Kargo, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) ile iş donanmasına imza attı. Sokak hayvanlarını hizmetçi etkinliği ile hayat savaşı verici yüzlerce iyesiz köpeğe mama takviyesi sağlandı. Kargo şirketi, 2015 yılından bu yana sokak hayvanları düşüncesince hepsi şube, semt müdürlükleri ve aktarma merkezlerine sokak hayvanları düşüncesince mama ve su kabı bozma uygulaması yürütüyor.

Projeler bitmeme ediyor
Sokaktaki hayvanlara müteallik plan yürüteç Doğa Dostu Araslar, 2014 yılından bu yana kıran temizliği, amut dikimi, karbon kadem izi projeleri ve art dönüşüme ulama sağlayıcı çevreci icraat ile faaliyetlerine bitmeme ediyor. Kıyı temizliği hareketi kapsamında TURMEPA Deniz Temiz Derneği ile teşrikimesai yaparak, sonuç 4 yılda hep 4 titrem atığın çevreyi kirletmesini yapan Doğa Dostu Araslar Kıyı Temizliği Projesi ile Birleşik Krallık merkezli Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Mükemmellik Ödülleri'nde (The International CSR Excellence Awards) 'Uluslararası Sosyal Sorumluluk Mükemmellik Ödülü'ne bedel görüldü. Ayrıca Uluslararası Stevie Ödülleri'nde kurumsal içtimai yazık kategorisinde rütbe almaya adalet kazandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?